Coşkun, "Küresel Güçlerin Sandığa Müdahalesi Boşa Çıktı" - Son Dakika
Yerel

Coşkun, "Küresel Güçlerin Sandığa Müdahalesi Boşa Çıktı"

Coşkun, "Küresel Güçlerin Sandığa Müdahalesi Boşa Çıktı"

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, yerel seçimlerle ilgili "Kaybeden Küresel Güçler, Kazanan Yeni Türkiye" dedi.

03.04.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açıklamasına "2014 Yerel Seçimleri ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun" diyerek sözlerine başlayan Coşkun, cemaat – AK Parti tartışmalarına da değinerek "Son sözü millet söyledi. Küresel güçlerin sandığa müdahalesi boşa çıktı" ifadelerine yer verdi.

Coşkun açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: "Bu seçimlerin kazananı ülkemiz ve milletimiz olmuştur. Millet siyasi ve ekonomik istikrardan yana olan tercihini sandıkta göstermiştir. Herkesin milletin bu iradesine yürekten sahip çıkması gerekmektedir. Sandığa yansıyan sonuç aynı zamanda başta başörtüsü yasağının son bulmasıyla özgürlüklerin, çözüm süreci ile kardeşliğin ve Büyük Türkiye idealinin kazandığı bir seçim olmuştur.

Öte yandan seçim sonuçları, bölgesel ve uluslararası sorumluluğumuzu daha da artırmıştır. Dünya mazlumlarının sesi olma misyonumuz bir kez daha teyit edilmiştir.

Memur-Sen olarak yeni dönemde, yeni Türkiye'nin yeni sivil anayasa ile yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyor ve bu noktada sorumluluk almaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Sivil, demokratik, özgürlükçü, milletin değerleriyle barışık ve sivil irade ürünü yeni bir anayasa için tüm siyasileri ortak hareket etmeye davet ediyoruz."

YETKİN: MİLLET İRADESİ "İSTİKRAR" DEDİ
MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin de 30 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Milletimiz tarihi bir dönemeci daha geride bırakmış ve 30 Mart Yerel Seçimleri'nde kendi geleceği için kararını vermiş, kararını da, hür iradesiyle sandığa yansıtmıştır" diye konuştu.

Seçimlerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Yetkin, "Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede, sağduyu ve aklıselim kazanmıştır. Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdırlar. Diğer taraftan, bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir" şeklinde konuştu.

Başkan Yetkin, Urfa'da oluşan yönetim kadrosunun hizmete ihtiyaç duyan il merkezi ve ilçelere cevap verecek nitelikte olduğunu da belirterek "MÜSİAD olarak bir kez daha bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Coşkun, 'Küresel Güçlerin Sandığa Müdahalesi Boşa Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement