Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

Ocak ayının gelmesiyle henüz yeni bölümü yayınlanmayan Çukur'un 3. sezon 16. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Yamaç'ın babası İdris Koçavalı'yı öldürdüğünü izleyen Vartolu, görüntüler karşısında sinir krizi geçiriyor.

10.01.2020 09:32  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, kanalların reklam anlaşmalarından dolayı Ocak ayının başlarında yayınlanmadı. 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan dizinin 83. yeni bölümünden fragman yayınlandı.

BABASININ ÖLDÜRÜLMESİNİ İZLEDİ

Çukur yeni bölümde, babasının katilini öğrenmek için peşinde olduğu flash belleğe sonunda ulaşan Vartolu gördükleri karşısında derinden sarsılıyor. Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü görüntüleri izleyen Vartolu "Yamaç!" diyerek acı içinde haykırıyor. Vartolu'nun öğrendiği gerçek sonrası neler yapacağı ise merakla bekleniyor.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mahsun'un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun'u affedip affetmeyeceği merak konusu olacak. Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı tehlikede yanında yine Damla'yı bulacak.

Vartolu Almanya'daki macerasında sona yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer'in kapışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Azer'in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun'un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek.

Karşısında duran herkesi Çukur'un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

TOLGA SARITAŞ ÇUKUR'A MI TRANSFER OLDU?

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Berkay Ateş'in yer aldığı dizi Çukur'a dahil olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'a yeni bir isim daha ekleniyor. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş iddialara göre Çukur dizisine transfer oldu.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı
Çukur\'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sırtı kalına birşey olmaz: şikayet var ama devlet yok enteresan !! 15 0 Yanıtla
    hasan: bakan bile kalkacak dedi ama demekki daha üstlerden birileri diziyi seyrediyor :) 8 0
  • .....: Hicde merakla beklemioduk,kalksin artik bu dizi kokuttu 11 0 Yanıtla
  • Ahsen: Bu dizi yuzunden gencecik cocuklar bicak tabanca tasir oldu. 5 0 Yanıtla
  • Dilek : Biktirdi bee 3 0 Yanıtla
  • KaOs: düne kadar ferhat şirin bugün aslıyla kamber biraz zaman geçsin yaaa ferhat diye izledigin adam bi bakmıssın hüsamettin reyiz diye karşında inandırıcılık olmuyor tabi ki :D 2 0 Yanıtla
  • Bu: Bu dizinin ilk sezonu guzeldi sonra karakuzular diye sacmalamaya baslayinca izlemeyi kestim . 0 0 Yanıtla

Advertisement