Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin kapanışında konuştu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin kapanışında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin kapanışında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Deprem felaketinin açmakta olduğu yaraları sarmakta olduğumuz bu zorlu süreci dayanışma ve iş birliği içinde atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

16.03.2023 13:13  Güncelleme: 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin kapanışında konuştu

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Deprem felaketinin açmakta olduğu yaraları sarmakta olduğumuz bu zorlu süreci dayanışma ve iş birliği içinde atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, "Afet-Acil Durum Yönetimi ve İnsani Yardım" teması altında Ankara'da toplandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Olağanüstü Zirve Toplantısının kapanışında konuştu.

Deprem yaralarının sarıldığı zorlu sürecin dayanışma ile atlatılacağını belirten Erdoğan, istişarelerin Türk Dünyası'nın afetlere hazırlık seviyesini artırması ve bu alanda işbirliğini güçlendirmesi bakımından faydalı olacağından eminim. Türk Dünyası olarak birliğimiz gücümüzdür."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi\'nin kapanışında konuştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nin kapanışında konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement