Erdoğan'dan, İnce'nin Apolet Çıkışına Sert Eleştiri: Ne Zamandan Beri Hitler Oldun - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan, İnce'nin Apolet Çıkışına Sert Eleştiri: Ne Zamandan Beri Hitler Oldun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin, Orgeneral Metin Temel için "Apoletlerini sökeceğim" sözüne, "Bu millet sana 24 Haziran'da zaten haddini bildirecek. Sen ne zamandan beri Hitler oldun ya?" dedi.

05.06.2018 18:06  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Orgeneral Metin Temel için "Onun apoletlerini sökeceğim" çıkışına, "Sayın İnce bütün operasyonların başındaki bizim kahraman komutanımıza, İsmail Metin komutanımıza ne diyor? 'Senin apoletlerini sökeceğim' diyor. ya benim bu milletim bir defa senin gibi haddini bilmez birisine 24 Haziran'da zaten haddini bildirecek. Sen ne zamandan beri Hitler oldun ya?" sözleriyle eleştirdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar:

"EDİRNE'DEKİ TERÖRİST ZİYARET EDECEĞİNE GEL MİLLETTEN HELALLİK AL"

Edirne'deki teröristi ziyaret etmek suretiyle milletin karşısına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkanlardan olmadık, olmayacağız. Bay Muharrem ziyarete oradan başlıyor, türbe ziyaret ediyor. Vah zavallı vah. Sen Edirne'deki bu teröristi ziyaret edeceğine gel milletten helallık al. Oradan icazet almanın bir anlamı yok, sana bir şey de kazandırmaz.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BELİNİ KIRDIK"

Sadece Afrin operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 497, Kuzey Irak'ta 446, yurt içinde 443. Son iki yılda gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlarla terör örgütünün belini kırdık. 34 yıldır bu milletin evlatlarını katletmenin bedelini elebaşıları başta olmak üzere tüm teröristlere ödeteceğiz.

"TERÖR BİZE GELMEDEN BİZ ONUN KAYNAĞINA GİDİYORUZ"

Terörü bu ülkenin gündeminden tamamen kaldırmakta kararlıyız. Terörün kapımıza dayanmasını beklemiyoruz, terör bize gelemeden biz onun kaynağına gidiyoruz

"FETÖ'NÜN BURADAKİ UZANTILARININ DA ÖDÜ KOPUYOR"

Bizim FETÖ'cüleri paketleyip yargıya teslim etmemizden en az o alçaklar kadar buradaki uzantılarının da ödü kopuyor.

Erdoğan\'dan, İnce\'nin Apolet Çıkışına Sert Eleştiri: Ne Zamandan Beri Hitler Oldun
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan, İnce'nin Apolet Çıkışına Sert Eleştiri: Ne Zamandan Beri Hitler Oldun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement