Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim - Son Dakika
Magazin

Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim

Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri programına katılan usta oyuncu Cüneyt Arkın, "Keşke daha az çekseydim de dörtnala koşsaydım. Özgürlüklere, baharlara, çiçeklere" şeklinde konuştu.

24.02.2018 11:04  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri programına Türk Sineması'nın efsane ismi Cüneyt Arkın katıldı.

DÜŞME TEHLİKESİ ATLATTI

Gecenin başında sahnede konukları selamlayan Yeşilçam'ın usta oyuncusu, bir hayranı tarafından kolundan çekilince düşme tehlikesi geçirdi. Yanındakilerin müdahalesi ile Cüneyt Arkın düşmekten son anda kurtuldu. Kendi dönem, programda Yeşilçam anılarını anlattı.

Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim

"BENİM KUŞAĞIM PARAYI VE ŞÖHRETİ BİLMEDİ"

"Benim kuşağım parayı ve şöhreti bilmedi arkadaşlar" diyen Cüneyt Arkın, " Hüseyin Peyda'yı, Erol Taş'ı hatta Eşref Kolçak'ı ve Fikret Hakan'ı öyle han, hamam, havuzlu evler, yalılar alacak kadar para kazanmadık. Ama ben buna hiçbir zaman yanmam. Ben asıl karakter oyunculara yanarım. Onların çoğu darülacezede, yaşlılar yurdunda öldü. Kimsesiz, Taksim'de, parklarda yattılar orada öldüler. Karakter oyuncular olmadan Türkiye'de Türk filmi çekilmezdi" dedi.

Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI: KEŞKE DAHA AZ FİLM ÇEKSEYDİM

Film setlerinde gece gündüz çalıştığını söyleyen Cüneyt Arkın, "Cumartesi, pazar dahil çalışıyorum bir film bitiyor diğeri başlıyor. Bir kavga sahnesi vardı. Ara verdik kapıya çıktım. O kadar güzel bir yel esti yüzümü okşadı. Bir de koku geldi baktım salata kokuyor. Adam orada oturmuş salata soyarak satıyor. Bahar gelmiş benim haberim yok. Keşke daha az çekseydim de dörtnala koşsaydım. Özgürlüklere, baharlara, çiçeklere" şeklinde konuştu.

Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim

GENÇLERE NASİHAT

Gençlere nasihat eden Cüneyt Arkın, "Gençleri, bir arkadaşınız size bir sigara ikram ediyor, önünüz bir bardak içki koyuyor ve diyorsa ki iç bir kereden bir şey olmaz. O sizin arkadaşınız değil düşmanınızdır. Çünkü alkol, uyuşturucu bağımlılarına sorduğun zaman 10 tanesinin 9 tanesi beni arkadaş alıştırdı diyor. Bir kere filan yok ağzını değdirdiğin zaman seni bırakmıyor" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın\'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim

Son Dakika Magazin Cüneyt Arkın'ın En Büyük Pişmanlığı: Keşke Daha Az Film Çekseydim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • adil: Allah hayırlı ve uzun ömürler nasip eylesin,Türk toplumunun tarihi bilincine çok büyük katkıları olmuş usta bir oyuncu. 55 0 Yanıtla
  • kat: Eskide artislik yapiyordun şimdi mızıkçılık yapma sayılı gunler tükendi yolun sonu güzküyor 1 45 Yanıtla
    rede: ahlaksız. 57 1
  • FİLOZOF: CÜNEYT ARKIN TÜRK SİNAMASININDA ADAMLIGINDA ZİRVESİDİR HER ZAMAN KALBİMİZDE MÜSTESNA BİR YERDE OLCAK ASLA UNUTULMAYACAKTIR 16 0 Yanıtla
    MİNE : bu sefer düşüncene katılıyorum filozof :) 0 0
  • Güray Yağcı: Efsane senin üstüne yok 8 0 Yanıtla
  • Kadir: Büyük usta 6 0 Yanıtla
  • karadenizli: CÜNEYT ARKIN TÜRK MİLLETİ HER ZAMAN SENİ BAHRINA BASMIŞTIR. SEN MALKOÇOĞLU BATTAL GAZİ KARA MURAT YIKILMAYAN ADAM VE POLİS CEMİL SİN. SENİN YERİNİ ŞİMDİYE KADAR DOLDURAN OLMADI OLAMAZDA. ELLEİRNDEN SAYGIYLA ÖPER UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİM... RİZELİ 5 0 Yanıtla
  • ahmet: beyaz perdeye yakışan tek adam CÜNEYT ARKIN 3 1 Yanıtla
  • karadenizli: CÜNEYT ARKIN BİZE KAHRAMANLIĞI TARİHİMİZİ YIKILMAZ İRADEMİZİ SEVECEN POLİSLİĞİ ÖRETMİŞTİR. O TÜRK SEYİRCİSİNİN GÖNLÜNDEDİR HERZAMAN. ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN ELLERİNDEN ÖPERİM. YARAB VATANIMIZI MİLLETİMİZİ BAYRAĞIMIZI BERABERLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ EZANIMIZI KARDEŞLİĞİMİZİ MEHMETÇİKLERİMİZİ DAİM EYLE. ŞANLI ORDUMUZU HAVADA KARADA DENİZDE PAYİDAR MUHAFFAK EYLE ALLAHIM.. RİZELİ 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement