Dargeçit'te Yakalanan 4 PKK'lı Terörist Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Dargeçit'te Yakalanan 4 PKK'lı Terörist Adliyeye Sevk Edildi

Dargeçit\'te Yakalanan 4 PKK\'lı Terörist Adliyeye Sevk Edildi

MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, aralarında terör örgütü PKK'nın kırsal kadrosunda görev yapan ve suikast ve bombalı saldırılar düzenlemek için ilçe merkezine geldiği öne sürülen, ablasına ait kimlik ile yakalanan bir kadın teröristin de bulunduğu 4 kişi adliyeye...

14.07.2017 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, aralarında terör örgütü PKK'nın kırsal kadrosunda görev yapan ve suikast ve bombalı saldırılar düzenlemek için  ilçe merkezine geldiği öne sürülen, ablasına ait kimlik ile yakalanan bir kadın teröristin de bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Terörle Mücadele ile İstihbarat şubesinin 2 Temmuz'da yaptığı operasyonlarda yakalanan ve aralarında örgütün dağ kadrosunda bulunup eylemler düzenlemek için ilçe merkezine geldiği belirtilen bir kadının da bulunduğu 4 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Dargeçit ilçe merkezinde ablasının kimliğini taşırken yakalanan PKK'lı tervrist kadın ile kendisine yardım ve yataklık eden şüphelilerle birlikte çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirilmişti.

- Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dargeçit'te Yakalanan 4 PKK'lı Terörist Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement