DAÜ'den Yeni Yılın En Genç Partisi - Son Dakika
Güncel

DAÜ'den Yeni Yılın En Genç Partisi

DAÜ\'den Yeni Yılın En Genç Partisi

Bazen küçük bir tebessüm, tatlı bir sohbet, yüzlerinde yaşanmışlığın getirdiği derin çizgileri taşıyan yaşlılarımızı mutlu ediyor.

04.01.2012 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalnız olduklarını hissettirmemek, onları hatırlamak ve mutlu olduklarını görmekse en güzeli. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Özen Mutlu Yaşam Merkezi sakinlerine Cafe Inn'de sıcak bir yılbaşı partisi düzenlediler.

DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve öğretim görevlisi Umut Ayman danışmanlığında yürütülen proje kapsamında düzenlenen "Yeni Yılın En Genç Partisi" etkinliğini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Merve Sezer, Vahit Ünlü, Fevzi Gönültaş, Sinan Ersoy, Muhlis Mert, Mustafa Uğur Aydın, Elif Can ve Mersede Angha organize ettiler.

Partide Özen Mutlu Yaşam Merkezi sakinleriyle tek tek ilgilenen öğrenciler, onlarla beraber şarkılar söyleyip dans ettiler, birlikte pasta yiyip meyve suyu ve çay içtiler ve hazırladıkları hediye paketlerini misafirlere vererek onları mutlu ettiler. Özen Mutlu Yaşam Merkezi sakinlerinden eski TRT sanatçısı olan Binnaz Halukaran, Türk Sanat Müziği eserleri seslendirerek partiye renk kattı. Yaşlılarla birlikte gelen yaşam merkezi sorumlularından Doğa Yıldız da şarkı söyleyerek yüzleri güldürmeyi başardı.

Sorumlu Doğa Yıldız, "DAÜ öğrencilerine bu anlamlı etkinliği düzenleyip yaşlılarımızı mutlu ettikleri için çok teşekkür ederim" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Düzenlenen Yeni Yıl partisiyle Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, yaşlılara önem ve değer verdiklerini göstermiş oldular. Cafe Inn, Namport, Gloria Jeans, Savrunlar Ticaret sponsorluğunda düzenlenen parti eğlenceli bir şekilde biterken, etkinliği düzenleyen öğrenciler, misafirlerinin daveti üzerine bir sonraki etkinliğin Özen Mutlu Yaşam Merkezi'nde yapılmasını kararlaştırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ'den Yeni Yılın En Genç Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement