Genç kız davetli gibi geldiği düğün evini soydu! - Son Dakika
3.Sayfa

Genç kız davetli gibi geldiği düğün evini soydu!

Denizli'de davetli gibi düğününde evine giren genç kız, iki cep telefonu ile 150 euro parayı çaldı. Apartmanın güvenlik kamerasını inceleyen polis genç kızı kısa sürede yakaladı.

06.07.2019 15:09  Güncelleme: 16:46

Denizli'de davetli gibi düğün evine giren bir kadın İki cep telefonu ile karıştırdığı çekmecelerde bulduğu 150 euro parayı alarak kayıplara karıştı. Apartmandaki güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hırsızlık şüphelisi kadın, düğünün sahibinin akrabalarından birisine 'su içmek' istediğini söyleyip eve girmiş.

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz Pazar günü Y.K., isimli şahıs oğluna evinin önünde sokak düğünü yaptı. Bu sırada düğüne davetli gibi gelen ve 19 yaşındaki H.N.B., isimli genç kadın su içme bahanesi ile düğün evine girdi. Sonrasında evin odalarını gezen şahıs evde bulunan iki cep telefonu ile karıştırdığı çekmecelerde bulduğu 150 euro parayı aldı. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlar ile evden çıkan genç kadın ardından kayıplara karıştı.

ÇALDIĞI TELEFONLARLA YAKALANDI

Düğün sahibi Y.K., ise kısa bir süre sonra cep telefonları ve paranın yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri apartmandaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın ertesi günü ise Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler H.N.B., isimli 19 yaşındaki şüpheliyi evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri ayrıca kadının evinde ele geçirilen çaldığı cep telefonlarını da Y.K.'ye teslim etti. İşlemleri tamamlanan H.N.B., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SU İÇME BAHANESİYLE EVE GİRMİŞ

Apartmandaki güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hırsızlık şüphelisi kadın düğünün sahibinin akrabalarından birisine 'su içmek' istediğini söyleyip, kadınla birlikte eve girdi. Her şeyden habersiz olan düğün sahibinin akrabası ise şüpheliyle eve girdikten sonra lavaboya gidiyor. Sonrasında ise şüpheli kendisine gösterilen mutfaktan su içtikten sonra evin odalarını gezip cep telefonu ve paraları çalarak evden çıkıyor. Şüphelinin eve girip çıkarken rahat tavırlar sergilemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Genç kız davetli gibi geldiği düğün evini soydu!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç kız davetli gibi geldiği düğün evini soydu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ASDWDASDQWQ: HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH SERBEST Mİ KALMIŞ ÇOK İYİ YA LA KIZI NE DİYE EVİNDEN KARAKOLA KADAR YORDUNUZ ALSAYDINIZ EMANETLERİ GERİYE YADA EV SAHİBİ POLİSE NEDEN GİTTİKİ GİT KENDİN AL KARDEŞİM ZATEN BİŞEY DEĞİŞMEZMİŞ :D 4 0 Yanıtla
  • Ağa: He ne gerek vardı kolluk memurlarını yoruyor emniyet araçlarının benzinini mazotunu Fuzuli yere harcıyorsunuz ki bizim vergilerimizle karşılanıyor tüm bunlar madem salıvercektiniz.hiçte caydırıcı adil bir ceza sistem yok 2 0 Yanıtla
  • Aklım kaldı: Haberi okurken bile aklım merkez bankasında kaldı tam da bu ay merkez bankası 100 baz puan faiz indirecekken neden görevden alınır ... bilemiyorum ... düşünüyorum her şey geçmişken ekonominin çarkları yeniden dönmeye başlamışken... neden böyle bir karar alındı, anlamış değilim... 0 0 Yanıtla
  • Teksasli: Teksas bizi kiskaniyooo 0 0 Yanıtla
  • Fikret : Bu yaşta? 19 utan, utan rezil! Kim seni gelin alır aç ğöz? 0 0 Yanıtla

Advertisement