Ddt, 'hacıyatmaz" Oyununu Seyircisiyle Yeniden Buluşturacak - Son Dakika
Yerel

Ddt, 'hacıyatmaz" Oyununu Seyircisiyle Yeniden Buluşturacak

"Hacıyatmaz" oyununu seyircisiyle yeniden buluşturacak.

05.01.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu (DDT),

"Hacıyatmaz" oyununu seyircisiyle yeniden buluşturacak.

DDT, önceki yıl sahnelediği ve büyük ilgiyle izlenen Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı, Levent Suner'in yönettiği "Hacıyatmaz" oyununu Ocak ayı programı kapsamında izleyicisiyle bir kez daha buluşturacak.

Her devrin adamı "Hacıyatmaz"ların ne denli tehlikeli olabileceğinin anlatıldığı oyunda, Orkun Gülşen, Serkan Ekşioğlu, Pelin Tozkoparan, Gülizar Oltulu, Mümtaz Aydoğan Mengi, Fatih Yurdakul, Uğur Çınar, İrem Ölmez, Kerem Corogil, Ercan Kılıçarslan, Mustafa Turan ve Erdem Ünlü rol alıyor.

Dekoru Işın Mumcu'ya, kostümleri Funda Cebi'ye ait oyun, bu akşam, yarın ve 7 Ocakta Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Sanat Merkezi Orhan Asena Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.

DDT ayrıca, küçük seyircileri için Gülten Karlı'nın yazdığı, M. Orkun Gülşen'in yönettiği "Yaşama Hakkı"nı 8 Ocakta sahneleyecek.

-Mardin-

Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi Dilek Sabancı Sanat Galerisi'nde açılan, küratörlüğünü fotoğraf tarihçisi Engin Özendes'in üstlendiği "Seyreyle Ara Güler Mardin'de" sergisi devam ediyor.

Usta fotoğrafçı Ara Güler'in sergide yer alan fotoğrafları "Tanımak ve Anlamak" ile "Yüz Yüze" başlıklı iki bölüm halinde sergileniyor. 114 eserin yer aldığı sergi, bir yıl süreyle açık kalacak.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ddt, 'hacıyatmaz' Oyununu Seyircisiyle Yeniden Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement