Dedeman Konya Otel'de Sosyal Sorumluluk Zamanı - Son Dakika
Güncel

Dedeman Konya Otel'de Sosyal Sorumluluk Zamanı

Dedeman Konya Otel\'de Sosyal Sorumluluk Zamanı

Dedeman Konya İnsan Kaynakları Müdürü Resul Bıyıklı, kan vermenin ne kadar önemli olduğuna değinerek, "kan ihtiyacının her an hepimize gerekebileceğini düşünerek, belli peryodlarda kan vermenin bir kültür olarak yerleşmesi gerektiğinin '' altını çiziyor.

14.02.2018 14:10  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dedeman Otel Konya, kan bağışında bu yılda sosyal sorumluluk zamanının geldiğini düşünerek, Kızılay Kan Merkezi ile yapılan ortak çalışma kapsamında, kan vermeye gönüllü ve sağlık durumu müsait olan çalışanları ile kan bağışı yaparak önemli ve örnek bir sorumluluğu yerine getirmiş oldu.

Bu projeye katılımın artması için, çalışma arkadaşlarımıza günler öncesinden kan verme koşulları ile ilgili bilgilendirme yaptık diye belirten Bıyıklı, "Kızılay Kan Merkezi tarafından temin edilen posterleri otel içerisinde çalışma arkadaşlarımızın kullandığı bölümlerde sergileyerek, konunun hassasiyetini vurguladık. Kızılay Kan Merkezi yetkilileri de belirlenen gün ve saatte aksama olmadan, gerekli tüm ekipmanları ile otelimize gelip, hijyenik koşullarda kan alma işlemlerini gerçekleştirdiler, kendilerine titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Bıyıklı, "Dedeman Konya Oteli olarak yılda en az 2 sefer bu organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Kızılay'a bi nebze de olsun katkıda bulunmak amacımız. Dileğimiz bu bilincin artarak devam etmesi '' şeklinde sözlerini sürdürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dedeman Konya Otel'de Sosyal Sorumluluk Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement