Demirözü Karaçayır Şenliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Demirözü Karaçayır Şenliklerine Yoğun İlgi

Demirözü Karaçayır Şenliklerine Yoğun İlgi

Demirözü Karaçayır Şenliklerinin 6.sı Demirözü Belediyesi ve Demirözü Dernekler Birliği tarafından gerçekleştirildi.

01.07.2013 11:41

Demirözü Karaçayır Şenliklerinin 6. sı Demirözü Belediyesi ve Demirözü Dernekler Birliği tarafından gerçekleştirildi.

Şenliklere Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Belediye Başkanı Selami Ersen, İl dışından gelen birçok dernek başkanı ve yöneticileri, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali İpek, burada yaptığı konuşmada, Demirözü halkıyla Karaçayır Şenlikleri'nde ikinci defa buluştuğunu, bu buluşmadan çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Demirözü Belediyesi ve Demirözü Dernekler Birliği sizler için çok güzel müzikler ve halaylar hazırladılar. Bizler de burada hep birlikte eğleneceğiz, coşacağız" dedi.

Özel bir televizyon kanalının canlı yayın yaptığı Karaçayır şenliklerine sanatçı olarak İbrahim Erkal, Devran, Dilek Şimşek, Sehlan Burak, Fatih Açıkgöz ve Murat Şahin sahne alarak şenlikleri izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Bayburt'ta 'şölen mevsimi' devam ediyor. Dün Beşpınar'da "Senede Bir Gün" adlı şölenle başlayan şenlik sezonu, Demirözü'nde yapılan Karaçayır Şenlikleri ile devam etti. Demirözü Belediyesi ve Demirözü İlçe Belde ve Köy Dernekleri Birliği tarafından düzenlenen 6. Karaçayır Şenlikleri bu yıl daha coşkulu geçerken, şölene davetli olarak katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Demirözü Karaçayır Mesire Alanı'nda yapılan şenliğin açılış konuşmasını Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen yaptı. Başkan Ersen yaptığı konuşmada Demirözü ilçesine özellikle şehir dışından gelen tüm misafirlere teşekkür ederek, kaynaşma adına yapılan bu tür şenliklerin önemli olduğunu ifade etti.

Türkiye Değişim Hareketi'nin Bayburt il yöneticileriyle birlikte Demirözü Karaçayır Şenlikleri'ne katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, vatandaşlardan kendisine gösterilen ilgiyi bölgeye gelen herkese göstermelerini isteyerek, "Bana gösterdiğiniz sevgiyi, benden sonra buraya gelecek olan hangi siyasi görüşten olursa olsun onlara da gösterin. Çünkü istediğimiz, cennet vatanımızda sevgi kazansın, barış kazansın, güzellikler kazansın" dedi.

Sarıgül, şunları söyledi: "Sarıgül'ün çizgisi sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini savunmak ve iktidara taşımaktır. Yurttaşlarım kucaklamak, yurttaşlarımın yüzünü güldürmek için buradayım, Bayburt'tayım. Sarıgül ve arkadaşlarının tek amacı bütün yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklamaktır. Bayburt'ta umudu gördüm, ışığı gördüm, güzellikleri gördüm. Her gecenin de bir sabahı vardır. Güneş inşallah Bayburt'un tepesinden bütün Türkiye'ye doğacak. Hiçbir ayrım yapmadan doğacak. O güneşte din, dil, ırk, mezhep farkı yok. Benim ve arkadaşlarımın görevi yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklamaktır."

Futbol turnuvalarında başarı gösteren sporcuların ödüllerinin Bayburt Valisi Hasan İpek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat tarafından verildiği şenlikte, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen başta olmak üzere şenlikte emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

Şenliğin son bölümünde ise sanatçılar yer aldı. Bayburtlu sanatçılar Devran ve Bünyamin Oraç'la başlayan konserde, sanatçı Demet ve İbrahim Erkal sahne aldı.

Karaçayır Şenliklerine Bayburt Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Bayburt Vakfı Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Kültür Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur ve çok sayıda davetli katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirözü Karaçayır Şenliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement