Denizli Cep Telefonunu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Denizli Cep Telefonunu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Cep telefonunu hırsızlığı güvenlik kamerasındaDENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, müşteri gibi girdiği züccaciye mağazasında, çalışanların dalgınlığından faydalanarak işyeri sahibinin cep telefonunu cebine koyarak çalan bir kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

02.05.2019 18:20

Cep telefonunu hırsızlığı güvenlik kamerasında

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, müşteri gibi girdiği züccaciye mağazasında, çalışanların dalgınlığından faydalanarak işyeri sahibinin cep telefonunu cebine koyarak çalan bir kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine polis, görüntülerden eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Saraylar Mahallesi'ndeki bir züccaciye mağazasına geçen 30 Nisan'da müşteri gibi gelen bir kadın, işyeri sahibinin, kasanın bulunduğu tezgah üzerindeki cep telefonunu aldı. Kadının mağazadan ayrılmasından sonra cep telefonunun çalındığını farkeden işyeri sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerden müşteri görünümündeki bir kadının bir süre ürünleri inceledikten sonra, tezgahtarların rafları düzenlemesini fırsat bilip, kasanın bulunduğu bölüme geçerek buradaki cep telefonunu cebine atarak çaldığını belirledi. Bunun üzerine polisi arayan işyeri sahibi, şikayetçi olup, güvenlik kamerası görüntülerini polise teslim etti. Polis, görüntülerden eşkalini belirledikleri şüpheli kadının yakalanması için çalışma başlattı.

Denizli Cep Telefonunu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Cep Telefonunu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement