Denizli'deki Doğalgaz Patlaması - Son Dakika
Güncel

Denizli'deki Doğalgaz Patlaması

Denizli\'deki Doğalgaz Patlaması

Valilik: "Şehir içi doğalgaz dağıtım hattındaki patlama sonucu meydana gelen hasar sabah saatlerine kadar giderilecek ve abonelere gaz verilecek"

10.12.2013 01:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valiliği, şehir içi doğalgaz dağıtım hattındaki patlama sonucu meydana gelen hasarın sabah saatlerine kadar giderileceğini ve abonelere gaz verileceğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Denizli- Antalya karayolu Bağbaşı mevkisinde yol çalışmaları yapılırken doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamayla ilgili bilgi verildi.

Doğalgaz boru hattında meydana gelen arıza sonrasında Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan başkanlığında İl Kriz Merkezi'nde acil toplantı yapıldığı belirtilen açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ve Kentgaz'ın arızanın giderilmesi için çalışmalara hemen başladığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Doğalgaz kesintisiyle ilgili olarak il merkezinde bulunan okullarda eğitim öğretim hizmetlerinin aksamaması amacıyla okul idareleri uyarılarak gerekli önlemlerin alınması sağlanmıştır. Hastaneler ile ilgili herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Büyükşehir Belediyesi ve Kentgaz Genel Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek çalışma ile sabah saatlerine kadar her aboneye doğalgaz verilmesi sağlanacak. Ani doğalgaz kesintilerinde güvenlik nedeniyle sayaçlar kendisini otomatik olarak kapatmaktadır. Bu nedenle Kentgaz Genel Müdürlüğü tarafından her konuta yeniden doğalgaz verilmesi esnasında Kentgaz ekiplerince konutlar tek tek dolaşılarak sayaçlar kontrol edilecektir. Sabaha kadar sürecek çalışmalarda; doğalgaz ekiplerince kontrol amacıyla binalara gelindiğinde, ekiplerin sayaçların bulunduğu alana ulaşmalarına yardımcı olunması vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesinde önem arz etmektedir." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'deki Doğalgaz Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement