Depremde hayatını kaybeden ikizlerden Çınar'ın hayali pilot, Sayra'nın da doktor olmakmış - Son Dakika
Güncel

Depremde hayatını kaybeden ikizlerden Çınar'ın hayali pilot, Sayra'nın da doktor olmakmış

İzmir'de Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğündeki depremde hayatlarını kaybeden ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz'ün, bir sosyal medya kanalına konuk olduğu görüntüler yürek burktu.

03.11.2020 18:54  Güncelleme: 19:30

İzmir'de meydana gelen depremde Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılmasıyla hayatlarını kaybeden 16 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar Alpgündüz ve Sayra Alpgündüz'ün teknoloji içerikleri üreten bir sosyal medya kanalına konuk olduğu görüntüler ortaya çıktı.

"HAYALLERİNİZ NEDİR?" SORUSUNU YANITLADILAR

Videoda ikiz olduklarını söyleyen Çınar ve Sayra'ya muhabirin, 'Hayalleriniz nedir?' sorusuna Çınar'ın 'pilot', Sayra'nın ise 'doktor' yanıtını verdiği görülüyor.

"ŞİMDİ MELEK OLDULAR"

O anların görüntüsünü paylaşan Youtube yayıncısı Hakkı Alkan, "Olmadı dostlar. Hayallerini sormuştum. Biri pilot, diğeri doktor olacağım demişti. Şimdi melek oldular. Allah, yakınlarına sabır versin. Bir kız, bir erkek evlat babası olarak, bu acıyı tahmin ve tarif etmem imkansız. Kahrolduk" dedi.

Depremde hayatını kaybeden ikizlerden Çınar\'ın hayali pilot, Sayra\'nın da doktor olmakmış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Depremde hayatını kaybeden ikizlerden Çınar'ın hayali pilot, Sayra'nın da doktor olmakmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hayaller: hayalleri ile gömüldüler 0 0 Yanıtla
  • Nureddin: iste hayat bu kadar. Allah rahmet eylesin geride kalanlara Ahllah sabir versin mekanlari cennet olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement