Derbent'te Kayak Merkezi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Derbent'te Kayak Merkezi Toplantısı Yapıldı

Konya'nın Derbent ilçesinde hayata geçirilecek Aladağ Kış Sporları Merkezi Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi.

14.10.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent ilçesinde hayata geçirilecek Aladağ Kış Sporları Merkezi Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Derbent ilçesindeki Aladağ Kayak Merkezi'nde yapılacak tesislerin yeri ve kurumlararası koordinasyon konularının ele alındığını belirtti.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Acar, şunları kaydetti:

"Konya Büyükşehir Belediyesi ile şehrimiz için çok önemli olan ciddi bir projeyi hayata geçirebilmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Şu anda Kültür ve Turizm Bakanlığı 33 kurumdan bu proje hakkında görüş aldı. O komisyondan Aladağ Kayak Merkezi Projesi, inşallah turizm ilanı olarak çıkacak. Önümüzdeki günlerde bu konunun netleşeceğini bekliyoruz. Konya Büyükşehir Belediyesi de ihale hazırlığı içerisinde. 54 milyon metrekarelik bir alan projelendirildi. Bu projenin etap etap yapılacağını söylemek mümkün."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Derbent'te Kayak Merkezi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement