Meteoroloji Uyardı: Marmara'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji Uyardı: Marmara'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji'den Marmara için şiddetli yağış uyarısı geldi. Özellikle Tekirdağ ve Kırklareli'de salı ve çarşamba günü, kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

25.09.2017 17:09  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji, Tekirdağ ve Kırklareli'de kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

ANİ SEL VE YILDIRIM TEHLİKESİNE DİKKAT!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını ve yıldırım gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, şöyle denildi:

"VATANDAŞLAR KUVVETLİ RÜZGARA KARŞI TEDBİRLİ OLMALI"

Tekirdağ'da salı ve çarşamba günleri beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, il genelinde aralıklarla kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÖZELLİKLE SALI VE ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT!

Kırklareli'nde salı ve çarşamba günleri beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, doğusunda çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olmak üzere il genelinde aralıklarla kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Uyardı: Marmara\'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji Uyardı: Marmara'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement