DHA YURT BÜLTENİ - 20 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ - 20

Fethiye'de ormanlık alanda yangın (ek)SÖNDÜRÜLDÜMuğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karaçulha Mahallesi'nde, kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlıkta çıkan yangın, kontrol altına alınıp, söndürüldü.

11.07.2019 19:35

Fethiye'de ormanlık alanda yangın (ek)
SÖNDÜRÜLDÜ

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karaçulha Mahallesi'nde, kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlıkta çıkan yangın, kontrol altına alınıp, söndürüldü. Alevlere 3 helikopterle havadan, 20 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle de karadan müdahale edildi. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri de destek verdi. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülürken, yangında yaklaşık 5 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatıldı.

Sedat ÜNAL/FETHİYE (Muğla),

==================

Otomobilin çarptığı Ahmet öldü

BİNGÖL'de, yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarptığı Ahmet Sarıtağ (17), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza anı, MOBESE kamerasınca anbean kaydedildi.
Kaza, dün, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Sarıtağ'a, O.Y.'nin kullandığı 33 LU 389 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayıp, yola düşen Sarıtağ, ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, Sarıtağ'ı ambulansla hastaneye götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Sarıtağ, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü O.Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Öte yandan kaza anı, MOBESE kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarptığı Ahmet Sarıtağ'ın, havaya fırlayıp, yola düştüğü anlar yer alıyor.

Görüntü Dökümü
---------
Sarıtağ'ın karşıdan karşıya geçmesi
Otomobilin çarpması
Otomobilin çarpmasıyla havaya savrulaması
Genel ve detay görüntüler

Haber: Aziz ÖNAL-Kamera: BİNGÖL,
GÖRÜNTÜ BOYUTU: 2 MB

============

Sosyal medya fenomeni gözaltına alındı

BODRUM'da, 'yerli Kim Kardashian' olarak bilinen sosyal medya fenomeni 25 yaşındaki Pelinsu Meşe, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Meşe, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla üne kavuşan ve ABD'de çeşitli kliplerde oynayan Pelinsu Meşe, bugün öğle saatlerinde, 'uyuşturucu madde kullanmayı alenen özendirme' suçundan gözaltına alındı. Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne götürülen Meşe, emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edildi. Pelinsu Meşe, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

BODRUM (Muğla), -

======================

Salihli'deki kazada ölen 6 kişiden 5'inin cenazeleri toprağa verildi (2)
MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ DE DEFNEDİLDİ

Manisa'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı kazada yaşamını yitiren 6 kişiden minibüs sürücüsü Ahmet Yuca (50) da toprağa verildi. Evli ve 5 çocuk babası Yuca'nın naaşı, ilk olarak cenaze töreni için Hacıbektaşlı Mahallesi'ndeki camiye getirildi. İkindide kılınan cenaze namazına, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yuca, Hacıbektaşlı Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emre SAÇLI/ SALİHLİ (Manisa),

======================

Falezlerde intihar girişimi

ANTALYA'da, ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren H.D., falezlere çıkarak intihar etmek istedi. Aşırı derecede alkollü olan H.D.'nin falezlere çıkmadan önce parkta ateş yaktığı ve cebindeki parayı da ateşe attığı iddia edildi.

Olay, saat 17.00 sıralarında Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı'nda meydana geldi. Parkta bir süre alkol alan H.D., iddiaya göre burada ateş yakıp cebinden çıkardığı bir miktar parayı yaktı. Üzerindeki tişörtü de çıkaran H.D., falezlerin kenarına gelerek atlayacağını söyledi. Durumu fark eden çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de hazır bekletildi.

Polis ve sağlık ekipleri H.D. ile konuşarak eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Yerden aldığı cam kırıklarıyla kendisine zarar veren H.D., kimseyi kendisine yaklaştırmadı. Yaklaşık bir saat falezlerin kenarında bekleyen H.D., arkadan yaklaşan polis ekiplerince yakalandı. Falezlerden uzaklaştırılan H.D., polise direnince kelepçelendi. Olay yerindeki ambulansta tedavisi yapılan H.D., işlemleri için polis merkezine götürüldü. H.D.'nin ailevi sorunları olduğu, bu nedenle intihar etmek istediği iddia edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
----------------
Falezlere çıkan şahıstan detay görüntüler
Polisin intihara teşebbüs eden şahsı ikna etme çabasından detay görüntü
Şahsın kayalıklara oturma detay görüntüsü
Şahıstan detay görüntüler
Polisin şahsa müdahale görüntüsü
Polisin şahsa kelepçe takma görüntüsü
Polis ve 112 sağlık ekiplerinin şahsı olay yerinden uzaklaştırma görüntüsü
Şahsın ambulansa bindirme görüntüsü
Şahsın ambulansta dolaba vurma görüntüsü
235 MB/// 2.07"

Haber ve Kamera: Aslı DURAN/ANTALYA,

============================


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ - 20 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement