Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 20

Bodrum'da rock coşkusu MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece başlayan rock festivali büyük ilgi gördü.

21.07.2017 04:08

Bodrum'da rock coşkusu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece başlayan rock festivali büyük ilgi gördü. İlk gece 7 bin kişinin izlediği festival renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü gruplar, tatilcileri coşturdu.

Bodrum Belediyesi ve 3,14 Yapım Organizasyon tarafından düzenlenen ve 23 Temmuz tarihine kadar sürecek olan 'Bodrum Rock Festivali' saat 21.00'de başladı. Kızılağaç Arena'da düzenlenen festival öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı. Yüksek Sadakat, Objektif, Senfo Rock, Whisky, Con Gox, Gizem Saatçi Band, Mert Pamukçu Band, Boogie, Razor, Grup Vitamin ve Diken gruplarının yer aldığı ilk gece renkli görüntülere sahne oldu. Yerli ve yabancı tatilciler uzun süre dans etti.

Her yaştan izleyicilerin bulunduğu festivalde bazı kişilerin at maskeleri ile dans ettikleri görüldü. Ankara'dan tatile gelen 35 yaşındaki Gamze Şuay, "3 yıldır Ankara'dan tatile geliyorum, farklı konserleri izlemiştim ama bu festival gerçekten Bodrum'a çok yakışmış, iyi ki bu festivali yapmışlar ve iyi ki buraya tatile gelmişim. Gerçekten çok eğlendim" dedi.

Müzik ve Sahne Sanatları Direktörü ünlü rock sanatçısı Gür Akad, sadece rock gruplarına özgü bir festival sahnesi hazırlandığını belirterek, "Festival içinde Anadolu Rock, Metal ve Hard Rock gruplarını ağırlayacağız. Sadece rock festivali olması en önemli özelliğidir. Mahalli gruplar da yer alacak ve 4 gün boyunca rock severlere müzik ziyafeti sunulacak" dedi.

Festivalde 24 saat boyunca, açık alanda kurulan 2 sahnede müzik olacak. Ana sahnede 30, alternatif sahnede ise 40 sanatçı sahne alacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

Rock gruplarından görüntü

Gamze Şuay ile röp.

Tatilcilerle röp.

Haber: Yaşar ANTER - Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM (Muğla),

=================================

Tarım işçilerinin alacak kavgası: 3 yaralı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde tarım işçileri ile komisyoncu olduğu belirtilen kişi arasında çıkan sopalı, bıçaklı kavgada, ikisi ağır 3 kişi yaralandı.

Olay saat 18.00 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Yenimahallesi Menekşe caddesinde meydana geldi. Tarım işçileri Halil H. ile Muhammed E., parasını almak için komisyoncu olduğu bildirilen Abdurrahman E.'nin işyerine geldi. Çıkan sözlü tartışmanın ardındaniddiaya göre iki tarım işçisi paralarını alamalyınca Abdurrahman E.'nin otomobilini alarak uzaklaştılar. Abdurrahman E. de bir paşka otomobille aracını alıp giden tarım işçilerini takip etmeye başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından Abdurrahman E., otomobille aracını götüren tarım işçilerinin önlerini kesti. Araçlardan inen Halil H. ve Muhammed E. ile Abdurrahman E., tartıştıkları sırada iki tarafın akrabaları gelince olay kavgaya dönüştü. Taşlı sopalı kavga emniyet ekiplerince kısa sürede ayrıldı.

6 SAAT SONRA KAN AKTI

Emniyet ekiplerinin kavgayı sonlandırmasından sonra, gece yarısı Halil H. ile Muhammed E, birkez daha Abdurrahman E.'nin Menekşe caddesi üzerindeki işyerine geldi. Yaşanan tartışma bir anda cadde üzerinde kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Abdurrahman E. aldığı sopa darbeleri sonucunda kafasından yaralanırken, Abdurrahman E.'nin işyerinde çalışan 18 yaşındaki Basil Abbas ile 19 yaşındaki Asif E. de karın boşluklarından aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandılar.

İhbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayın zanlıları Halil H. ile Mahummad E. yaya olarak kaçarak kayıplara karıştılar. Kavgada bıçaklanan Basil Abbas ile Asif E. ve işyeri sahibi Abdurrahman E. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulans ve özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddi olan Basil Abbas Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken, Asif E. İse Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanes'ine sevk edildi.

Polis olaydan sonra kaçan şüpheliler Halil H. ile Mahummad E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜLÜ HABER:

-------------------------------

Yaralıların olay yeri ve hastane görüntüleri

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa),

====================================

Bursa'da metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu

BURSA'da, metruk bir binada bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın saat 01.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Tayakadın Mahallesi Abdal Caddesi'nde 2 katlı metruk binada meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, binanın ahşap olması nedeniyle kısa sürede büyürken, alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler. Olay yerine sevk edilen 3 itfaiye aracı yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangını söndürdü. Müdahale sırasında bina yakınında bulunan bir ticari araç, alevlerin sıçraması ihtimali nedeniyle sahibi tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

İtfaiye ekipleri, hasara neden olan yangının çıkış nedeni ve hasar tespitiyle ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜLÜ HABER:

--------------------------------

-İtfaiye ekiplerinin yangın yerine gelişi

-İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi

-Yanan binanın yanında bulunan aracın çekilmesi

-Detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 20 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement