Didim CHP'de 94 Yeni Üyeye Rozet Takıldı - Son Dakika
Yerel

Didim CHP'de 94 Yeni Üyeye Rozet Takıldı

Didim CHP\'de 94 Yeni Üyeye Rozet Takıldı

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de CHP'ye üye olan 94 kişiye rozet taktı.

05.03.2014 17:14

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim'de CHP'ye üye olan 94 kişiye rozet taktı.

Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan törene CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Aydın Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Didim Belediye Başkan adayı Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı ve CHP Germencik belediye Başkan adayı Ahmet Yavaşoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Şevket Bedir, CHP Belediye Meclis üyesi adayları ile binlerce partili katıldı.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Deniz Atabay, CHP'ye üye olan CHP sevdalılarını rozet takmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Evet CHP demek Atatürk demek, Atatürk demek Türkiye Cumhuriyeti demek, her zaman söylüyorum hepimiz Atatürk'ün askerleriyiz, Sarı saçlarıyız, Mavi gözleriyiz, Beyniyiz. Bugünde olduğu gibi seçimlerin büyük bir centilmenlik içerisinde geçireceğimiz, herkesin olgun bir tavır takınacağını, özelikle CHP'lilerin CHP'nin geleneğine uygun olarak son derece vakur, gururlu, Atatürk'e yakışır bir iradeyle bu seçimden galibiyetle çıkacağımıza eminim. Didim'de başlayacak ola bu zaferimiz, eminim ki tüm ülkeye yayılacaktır. Kazanılacak il ve ilçelerle CHP iktidarı kurulacaktır. İktidara yürüyecektir. Gümbür gümbür geliyoruz, her gün yapılan engellemelere rağmen, her türlü seviyesiz politika yapılmasına rağmen, çamur atmalarına rağmen, biz seviyemizi koruyarak gümbür gümbür geliyoruz arkadaşlar ben buna inanıyorum, sizlerde inanıyorsunuz" diye konuştu.

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, konuşmasının başında CHP Adayı Deniz Atabay'a yönelik olarak "Çok değerli Başkanım diyorum artık ben kendilerine" ifadesini kullandı. Çerçioğlu, "Bugün bu ulu çınara katılacak olan çok değerli arkadaşlarım hoş geldiniz; sizin gücünüz bizim gücümüzdür bundan sonra. Bu yerel seçimler diğer yerel seçimlerden çok farklı; baktığımız zaman artık bir yerel seçimden çıkmış, Genel seçim havasındadır ve bu yerel seçimler genel seçimler kadar önemlidir. Niçin Genel seçimler kadar önemli; bakın Türkiye'nin içinden geçtiği sürece; buna dur demek zorunda CHP'liler bu işe.. Şimdi niçin Didim'de CHP'ye oy vermemiz gerekiyor. Bir daha çağdaş bir Didim için CHP, iki daha fazla yeşil için CHP, Didim'de betonlaşmaya dur demek için, oylarımızı CHP'ye vermemiz gerekiyor. Turizmde sezonu 12 aya çıkarmak için CHP. Biz CHP'liyiz Onun için Didim'de yaşayan tüm yurttaşlarımızın CHP çatısı altında O ulu çınarın altında 30 Martta gidip reylerini basması gerekiyor. Her bir CHP'li den isteğim şudur; lütfen kendimiz adaymışçasına çalışalım. Didim'de alacağımız bir fazla oy, Türkiye geneline etkileyecektir. CHP'nin daha fazla oy alması demektir. Bir oy ne olacak demeyin bir oyun çok fazla önemi var. Bu bilinçte olduğunuz biliyorum. Bu bilinçle hepimizin 30 Mart'a kadar çalışması gerekiyor. Şimdi'den Didim'de Belediye Başkanlığımız hayırlı uğurlu olsun. Hepinize sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Didim İlçe Örgütüne üye olan 94 kişinin rozetleri CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Aydın Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, ile CHP Didim Belediye Başkan adayı Deniz Atabay tarafından takıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim CHP'de 94 Yeni Üyeye Rozet Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement