Digiturk Dizileri Emmy Ödül Töreni'ne Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Digiturk Dizileri Emmy Ödül Töreni'ne Damga Vurdu

Televizyonun 'Oscar'ı olarak bilinen, tüm dünyanın heyecanla beklediği dün gerçekleşen 66'ncı Emmy Ödül Töreni Los Angeles Nokia Theatre'da düzenlendi.

26.08.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü yıldızların katılımıyla gerçekleşen törende Dizimax kanallarında yayınlanan 9 dizi toplam 17 ödül kazandı.

Tüm dünyada dizi severlerin heyecanla beklediği 66'ncı Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Seth Meyers'ın sunduğu Emmy Ödül Töreni 25 Ağustos gecesi saat 03:00'ten itibaren Digiturk Dizimax kanallarında canlı olarak yayınlandı. 93 adaylığı bulunan Digiturk dizileri, toplamda 17 ödül alarak törene damga vurdu.

Emmy Ödülleri'ne doymayan, tam 18 kere Emmy'yi kucaklamış, tarzıyla fark yaratan komedi dizisi Modern Family üst üste 5 yıldır En İyi Komedi Ödülü'nü kimseye bırakmıyor. En İyi Komedi Dizisi ödülünü bir kez daha sahiplenen dizi, Emmy rekoru kırarak gecenin yıldızı oldu. Dizimax Comedy'de yayınlanan dizi aynı zamanda komedi kategorisinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Ty Burrell) ve En İyi Yönetmen dallarında ödüle layık görüldü.

Dizimax Drama'da yayınlanan The Good Wife dizisi Julianna Margulies ile Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Dizimax Vice'da yayınlanan, yeniden açılan bir cinayet dosyası ve iki polis dedektifi ekseninde gelişen olayların anlatıldığı True Detective dizisi dram kategorisinde En İyi Yönetmen ödülünü aldı. Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrollerinde yer aldığı dizi aynı zamanda ilk sezonuyla En İyi Casting, En İyi Sinematografi, En İyi Makyaj ve En İyi Jenerik Tasarımı ödüllerinin sahibi oldu.

Dizimax Drama'da yayınlanan, 10 sene önce işlediği suç yüzünden hapis cezasına çarptırılan Piper, nişanlısı ve eski sevgilisi çevresinde gelişen olayları konu alan Orange Is The New Black dizisi ise 3 dalda ödül aldı. Amerika'da yayınlanamaya başlandığı ilk günden bu yana tüm dünyanın ilgisini çeken dizi, Komedi dalında En İyi Kadın Konuk Oyuncu (Uzo Aduba), En İyi Casting, En İyi Kurgu ödüllerinin sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk Dizileri Emmy Ödül Töreni'ne Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement