Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar

Gaziantep'te caddelerde ve kalabalık yerlerde duygu sömürüsü yaparak dilenen şahıslar, satın aldıkları araçların işlemlerini yaptırırken noterde görüntülendi.

17.02.2019 14:13  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde dilenerek topladıkları paralarla 3 tane araç alan dilenciler, noterde paraları sayıp işlem yaptırırken görüntülendi.

VATANDAŞ KAMERAYA ALDI

Nizip ilçesinde kavşaklarda, caddelerde ve kalabalık yerlerde duygu sömürüsü yaparak dilenen şahıslar, topladıkları parayla 3 araç aldılar. Şahıslar, aldıkları araçların noter işlemlerini yaptırırken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar

CÜZDANLARINDAN TOMARLA PARA ÇIKARDILAR

Ceplerinden ve cüzdanlarından tomarla para çıkarıp sayan şahıslar, daha sonra araç devir işlemlerini yaptırıp noterden ayrıldı. Görüntüleri gören vatandaşlar ise, görüntülere yansıyan şahısları dilenci olarak bildiklerini ve gördüklerinde büyük şok yaşadıklarını ifade ettiler.

Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar
Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • mss: resulu ekrem dilenciye para vermenin mubah olduğunu demiş komsun açken senin tok olman olmaz denmiş islamda çok mecbur kalan dilenebilir oda 1 günlük azığını temin ettikten sonra dilenemez camilerin önü dilencilerle beraber caminin bağışcılşarından geçilmiyor bu konuda konuşsunlar sigara mekruhken haram diyene kadardilenmekten vazgeçin ilk önce yazık oluyor cemaate imamları dinden çıkarmayın dilenmeyin vebalı ağırdır 11 1 Yanıtla
  • Mehmet: Adam bi tane toros almis tomarla para diyorsunuz dogru tomarladr ama tl kiymetsiz oldugu icin tomardr 2 9 Yanıtla
  • Enayilik: Bu halkı daha ne zamana kadar Kandıra aldınız böyle dilencilik olmaz günlük bir ekmek parası kadar dilenin 10 0 Yanıtla
  • mss: diyanetten sigaraya haram diyen ağız her namazda cemaatten para dilenmek için makbuzssuz insanların duyguları ile oynayarak dilenen camii imamlar müezzinler vs vs aklım çıkacak adamlar araştırma hastahanesinin önüne kulube koymuş elektirği içine çekmiş klima soba üstünede diyanet yardım yeri diye gelen hastaların yakınlarının cebindeki 3 kuruşu nasıl vicdan alırım hesabında hangi imam dilenmenin kurallarını anlatıyor hesabına gelmez çünkü kendi dileniyor. 2 önemli hadis var 5 3 Yanıtla
  • s.s: vermeyin kardeşim devletimiz ne güne var enayi olmayın dilenen hiç kimsenin pataya ihtiyacı olmaz hala öğrenemediniz mi? 6 1 Yanıtla
  • gfd: adamlar alın teriyle dilenmiş enai kaz avına çıkmışlar paraları toplamışlar çalmamışlar 2 3 Yanıtla
  • Memleketim: Herseye maydanoz bir baskan var. Herseyi o aciklayacak. Her acilisi o yapacak. Her kanalda o olacak. Onu görmekten midem bulaniyor artik. 2 1 Yanıtla
  • naco: aman hirsizlik yapmasinlar da 1 0 Yanıtla
  • aç gözünü: OH BİZ BORÇLARDAN ALTIMIZDAKİ ARABAYI SATALIM BUNLAR 3 LESİN VAY TÜRKİYEM VAYYYY 0 0 Yanıtla
  • melek: Allah rızası için ve işte sonu yahu biraz basiret aklımızı biraz başımıza alalım gerçek fakirlere yönelelim 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şırnak'ta Gümrük Kaçağı Malzeme Operasyonu: 880 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi
    10:47 Şırnak'ta Gümrük Kaçağı Malzeme Operasyonu: 880 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi

    Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda sigara, motorin, cep telefonu, kozmetik malzemesi, elektronik sigara, güneş gözlüğü, inşaat malzemesi, spor ayakkabı, diğer elektronik eşya, anahtar takımı, çay, nargile tütünü ve diğer gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te Sürüler Halinde Gezen Başıboş Köpekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor
    10:47 Bilecik'te Sürüler Halinde Gezen Başıboş Köpekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor

    Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde başıboş köpeklerin getirilip bırakılmasından şikayetçi olan vatandaşlar, sürü halinde dolaşan kontrolsüz köpeklerin özellikle savunmasız çocuklar için tehlike oluşturduğunu kaydettiler. Yetkililer tarafından bakım ve ihtiyaçları karşılanması gereken köpeklerin kontrolsüz bir şekilde kırsal alanlarda gezdiği görülürken, kendilerinin de bu konuda çaresiz kaldığını ileten vatandaşlar, üzücü bir olay yaşanmadan derhal önlem alınması için yetkililerden yardım beklediklerini söylediler. Öte yandan bu bölgede yaşayan vatandaşlar köpeklerin sabaha kadar havladıklarını da dile getirdiler. - BİLECİK

  • Akdeniz sahillerinde denizanası istilası devam ediyor: Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı
    10:47 Akdeniz sahillerinde denizanası istilası devam ediyor: Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı

    Akdeniz kıyılarında kısım kısım etkisini hissettiren denizanası istilası Hatay'ın Erzin ilçesinde bulunan sahilde de etkisini gösterdi. Burnaz sahili ölü denizanalarıyla kaplandı. Uzmanlar 'dokunmayın' uyarısında bulundu ve denizanalarının sahilleri istila edebileceği konusunda uyarıda bulundu.

  • Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi
    10:46 Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya 7'inci kez başkan seçildi

    Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Olağan Kongresinde mevcut başkan Saim Gökkaya, ek listeyle seçime girdi ve 7'inci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Gökkaya, beldelerine ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Başiskele'de Ramazan Ayı Etkinlikleri
    10:46 Başiskele'de Ramazan Ayı Etkinlikleri

    Başiskele Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde çocuklar ve aileleri eğlenceli vakit geçiriyor. Ayrıca, Enderun teravih namazı ve Hadim-ul Harameyn sergisi de ziyaretçilerini ağırlıyor.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu
    10:43 Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu

    MAK Araştırma tarafından yapılan ankete göre, Ankara'da yapılan yerel seçimlerde CHP'nin adayı Mansur Yavaş, yüzde 44'lük kesimin desteğini alarak önde görünüyor. AK Parti'nin adayı Turgut Altınok ise yüzde 38'de kaldı.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı
    10:42 CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı sarayının şubat ayı harcamasının geçen yıla göre 3'e katlandığını belirtti. Sarayın harcamalarının artmasına rağmen emekliye kaynak ayrılmadığını vurgulayan Bulut, vatandaşın borç yükünün arttığını ifade etti.


Advertisement