Diyarbakır'da Bin 400 Polisle Ramazan Ayı Öncesi Uygulama - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Bin 400 Polisle Ramazan Ayı Öncesi Uygulama

Diyarbakır'da bin 400 polisle Ramazan ayı öncesi uygulamaDİYARBAKIR'da yaklaşık bin 400 polisin katılımıyla kentin değişik semtlerinde asayiş uygulaması yapıldı, Ramazan ayı öncesi yapılan ygulamada özel harekat timleri güvenlik önlemi alırken, çok sayıda şüpheli görülen vatandalar hakkında...

22.05.2017 23:29

Diyarbakır'da bin 400 polisle Ramazan ayı öncesi uygulama

DİYARBAKIR'da yaklaşık bin 400 polisin katılımıyla kentin değişik semtlerinde asayiş uygulaması yapıldı, Ramazan ayı öncesi yapılan ygulamada özel harekat timleri güvenlik önlemi alırken, çok sayıda şüpheli görülen vatandalar hakkında işlem yaparak, araçlarda arama yaptı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Terör, Kaçakçılık, Organize Suçlar, Asayiş, Narkotik ve özel harekat timlerinin de desteklediği yaklaşık bin 400 polisle geceye uygulama yaptı. Ramazan ayı öncesi Şehit Polis Orhan Önal adı verilen uygulamaya; aralarında zırhlı araçların da bulunduğu 130 araçla polis, il merkezi başta olmak üzere ilçelerde eş zamnlı asayiş uygulaması yaparak suçlu aradı.

Vatandaşların özellikle Ramazan ayında huzur ve güvenini sağlamak amacıyla özel harekat timlerinin güvenlik önlemi aldığı uygulamada polis, Bağlar, Yenişehir, Sur ve Kayapınar ilçerinde oluşturulan güvenlik noktalarında araçlarda didik, didik arama yaptı. Kentin farklı noktalarına ayrılan polisler kıraathane, internet kafeleri de denetlerken, şüpheli kişiler üzerinde kimlik kontrolü ve üst araması yaptı. Polis yetkilileri, bu uygulama ve denitmlerin Ramazan ayı süresince devam edeceğini söyledi.

Diyarbakır\'da Bin 400 Polisle Ramazan Ayı Öncesi Uygulama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Bin 400 Polisle Ramazan Ayı Öncesi Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement