Diyarbakır'da "Medya" Konulu Panel Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da "Medya" Konulu Panel Düzenledi

Özgür Der Üniversite Gençliği tarafından Üniversiteliler Buluşuyor Programı kapsamında ''Medya'' konulu panel düzenledi.

10.05.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür-Der Üniversite Gençliği tarafından Üniversiteliler Buluşuyor Programı kapsamında "Medya" konulu panel düzenledi.

Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün konferans salonunda düzenlenen panele, gazeteci yazar Aslan Değirmenci konuşmacı olarak katıldı. Değirmenci, panelde, Anadolu Ajansı'nın (AA) Ortadoğu'da değişime gittiğini, yeni ofisler kurduğunu belirterek, profesyonel çalışmalar yürütünce Ortadoğu'da dengelerin bozulduğunu belirtti.

"Bölgeye hakim olan AA, tüm İslam coğrafyasında doğru ve hızlı haberler ulaştırınca uyanışa geçen halklar diktatöre ve ırkçı emperyalizme direnmeye başladı" diyen Değirmenci, AA'nın tüm bölgeye servis ettiği haberler ile bir farkındalık oluşturduğunu bildirdi.

Değirmenci, şöyle konuştu:

"Enformasyon gücü ile dezenformasyonu ezdi, geçti. Bugün AA sayesinde Suriye, Mısır ve Filistin'de bir yaprak kımıldasa haberimiz olur hale geldik. Bu diktatörler ve siyonistleri rahatsız etti ve içerideki uzantıları AA'yı hedef almaya başladı. Demek ki AA doğru yolda."

Türkiye'de yatay, dikey ve paralel medyanın olduğunu belirten Değirmenci, konuşmasını şöyle tamamladı:

"28 Şubat döneminde apoletli medya ile Batı Çalışma Grubu ortak operasyon yaptı. Bugün paralel medya ortaya çıktı. Yeni Türkiye ve büyük Türkiye idealini hedef alıyorlar. Derin yapılarla hareket ederek ülkede operasyon yapıyorlar. Bu yapılar Gladio'nun medya ayağına hiç dokunulmadığını gösteriyor." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 'Medya' Konulu Panel Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement