Diyarbakır'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'dan Kısa Kısa

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince hazırlanan Lice İlçesinde Organik Tarımın Geliştirilmesi Projesi özel ödüle layık görüldü.

25.04.2018 14:53

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince hazırlanan Lice İlçesinde Organik Tarımın Geliştirilmesi Projesi özel ödüle layık görüldü.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulmakta olan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tarafından Konya'da düzenlenen Altınbaşak Tarım Şehirleri Yarışması'nda, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığınca hazırlanan Lice İlçesinde Organik Tarımın Geliştirilmesi Projesi, jüri özel ödülü aldı.

Toplam 29 projenin sunulduğu yarışmada, Beydeğirmeni Besi Bölgesi Projesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi birinci, Yarımada Projesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci, Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezleri Projesi ile de Balıkesir Belediyesi üçüncü oldu.

Konya'da düzenlenen ödül dağıtım töreninde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin ödülü, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı personeline teslim edildi.

Valilerden Başkan Atilla'ya ziyaret

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

Tekinarslan ve Güzeloğlu'nu kapıda karşılayan Atilla, makam odasında konuklarıyla görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement