Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kurtoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kurtoğlu'na Ziyaret

Kurtoğlu: "İnsanlığa hizmeti amaç edindik"

20.11.2013 11:01

Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, insanlığa hizmeti amaç edindiklerini söyledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Memiş ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ömer Evsen beraberinde sendika üyeleriyle Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nu ziyaret etti.

Yunus Memiş yaptığı konuşmada, sağlık alanında Diyarbakır'da önemli çalışmalar yürütüldüığünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şu sıralar basında çokça kurum müdürlerimize yönelik haksız suçlamalara ve karalamalara şahit oluyoruz. Biz bu konuda halkımız adına kurum müdürlerimizin çalışmalarına göz attık. Sayın Kurtoğlu'nun halkın menfaatini gözeterek Diyarbakır'da sağlık alanında başarılı çalışmalara imza attığını gördük. Bu sebeple kendisini ziyaret etme kararı alarak, basında birilerinin menfaatleri doğrultusunda yer alan karalama haberlerinin karşısında olduğumuzu ve aynı çizgideki başarılı çalışmalara imza attığı sürece Sayın Kurtoğlu'nun arkasında olduğumuzu ifade etmek istedik."

Kurtoğlu ise insanlığa hizmeti amaç edindiklerini dile getirerek, "Doğrularla beraber olmak zorundayız. Karalama ve yalan kimseye yakışmaz. Sendika temsilcisi arkadaşlarıma hem bizim hem de halkın duygularına tercüman olmalarının yanı sıra vermiş oldukları destekten ötürü de teşekkür ediyorum" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kurtoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement