Diyarbakırlı Öğrencilere Polisten Lider Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırlı Öğrencilere Polisten Lider Eğitimi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü çevresinde ön plana çıkan öğrencilere yönelik Lider Eğitimi Projesi başlattı.

19.07.2012 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü çevresinde ön plana çıkan öğrencilere yönelik Lider Eğitimi Projesi başlattı. Eğitimlere katılan 35 öğrenci için İstanbul gezisi düzenlendi. Vali Mutlu ile Boğaz turuna katılan öğrenciler, İstanbul'un tarihi güzelliklerini geziyor.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Lider Eğitimi projesine katılan öğrencilere yönelik İstanbul gezisi düzenlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun davetlisi olarak İstanbul'a gelen 35 öğrenci, önce Vali Mutlu ile Boğaz turuna katıldı daha sonra da Sultanahmet ve Ayasofya'yı gezdi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kendileri için verdiği yemeğe katılan öğrenciler Cuma gününe kadar İstanbul'u gezecek. Programa katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Birol Usşen öğrencilerle yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı proje kapsamında, kendi çevresinde ön plana çıkan öğrencilere yönelik eğitim veriliyor. 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında öğrencilere, alanında uzman kadrolar tarafından liderlik, adabı muaşeret, iletişim, İngilizce, matematik ve bilgisayar dersleri veriliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakırlı Öğrencilere Polisten Lider Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement