Menteşe'de Doğalgaz Protokolü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Menteşe'de Doğalgaz Protokolü Yapıldı

Menteşe\'de Doğalgaz Protokolü Yapıldı

Menteşe Belediyesi ile doğalgaz firması arasında protokol imzalandı.

03.07.2014 12:39  Güncelleme: 12:54

Menteşe Belediyesi ile doğalgaz firması arasında protokol imzalandı. İmza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şirketin Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu katıldı.

AK Parti Muğla milletvekillerinin girişimleri ile yaklaşık iki yıl önce BOTAŞ tarafından Menteşe ilçesine kadar döşenen doğalgaz boru hatlarının şehit içi şebekesi ihalesini alan firma ile protokol imzalayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş imza töreninde yaptığı açıklamada, "Bugün doğalgaz firması ile protokolümüzü imzaladık. Protokol çerçevesinde ilk kazı çalışmaları Karamehmet Mahallesi Menteşe Mevkiinde yapılacak. İlçemizde doğalgaz ile birlikte hava kirliliği ve çevre kirliliği azalacak, ekonomik yönden de daha ucuz yakıt sistemine kavuşmuş olacak. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için çalışma başlatacağız. İlk kaynağın atılmasının ardından en kısa sürede halkımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız. Doğalgaz çalışmaları, vatandaşlarımızın en ufak bir rahatsızlık duymamaları için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolü ve koordinasyonunda gerçekleştirilecektir. Doğalgazın ilçemize ve Menteşe halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Firma Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu doğalgazın hava kirliliğini tamamen ortadan kaldırdığını belirterek, "Menteşe halkı doğalgaz ile daha temiz ve daha konforlu bir hayat sürdürecektir. Menteşe İlçesinin 2018 yılı sonuna kadar doğalgaza kavuşmasını hedefliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteşe'de Doğalgaz Protokolü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement