Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası Sona Erdi

Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ile Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü tarafından düzenlenen Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası tamamlandı

24.08.2013 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ile Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü tarafından düzenlenen  Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası, sona erdi.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı'nda düzenlenen ve 19 ilden 160 sporcunun katıldığı şampiyona, final maçlarıyla tamamlandı.

Şampiyonada, erkeklerde Diyarbakır Dicle Üniversitesi birinci, Erzurum Ayzen Tenis Kulübü ikinci olurken, bayanlarda ise Erzurum Tozoğlu Tenis Kulübü birinci, Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü ikinciliği elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü Başkanı Kasım Kaya, törende yaptığı konuşmada, 19 ilden 160 sporcunun katıldığı turnuvanın son derece renkli görüntülerle sona erdiğini söyledi.

TFF'nin, Doğu ve Güneydoğu illerinde yaptığı atılımlar sayesinde tenisin popüler hale geldiğini belirten Kaya, "Buraya gelen sporcu kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Umarım bundan sonraki turnuvalarda daha iyi sonuçlar ve daha kaliteli ortamlarda buluşuruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement