Dokuma Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Dokuma Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açılıyor

Dokuma Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açılıyor

Kepez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan aile sağlığı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin resmi açılışı 20 Eylül’de yapılacak.

18.09.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan aile sağlığı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin resmi açılışı 20 Eylül'de yapılacak.

Bölge sakinlerini açılış törenine davet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelilerin talepleri doğrultusunda bölgeye güzel bir aile sağlığı merkezi kazandırdıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, " Aile sağlığı merkezinin hizmete girmesiyle bölgedeki vatandaşlarımız, uzak yerlerdeki aile sağlı merkezlerine gitmekten kurtulmuş olacak" dedi.

Zafer ve Yükseliş Mahallesi sakinlerinin, geçtiğimiz dönemde bölgeye bir aile sağlığı merkezi yapılmasına yönelik bir talepleri olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti:

"Özellikle yaşlılarımızın aile hekimliği hizmetine kolay bir şekilde ulaşabilmesi için sağlık tesisini bölgeye kazandıralım, istedik. Güzel bir yatırım oldu. Hem PTT veznesi ile hem de aile sağlığı merkezi ile modern, şirin bir binayı Dokuma'ya kazandırdık. Bu hizmetimiz, bölgeye hayırlı-uğurlu olsun."

Çevre düzenlemesi de yapılan aile sağlığı hekimliği ve toplum sağlığı merkezi, Yükseliş ile Zafer mahallelerinin ortasında bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne inşa edildi. Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun batı tarafında bulunan alana yapılan tesiste, 4 adet doktor odası, mutfak, aşı odası, gebe odası, özürlü tuvaleti ve PTT veznesi bulunuyor. Tesisin önüne ise iki tane üzeri kapalı oturma masaları da konuldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dokuma Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement