Dp İzmir İl Başkanlığında Haciz İşlemi - Son Dakika
Yerel

Dp İzmir İl Başkanlığında Haciz İşlemi

Demokrat Parti (dp) İzmir İl Başkanlığındaki Eşya, 2008-2009 Döneminde Ödenmeyen Kira, Aidat ve Yakıt Borçları Nedeniyle Yediemine Bırakıldı

13.08.2010 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanlığındaki eşya, 2008-2009 döneminde ödenmeyen kira, aidat ve yakıt borçları nedeniyle yediemine bırakıldı.

DP İl Başkanlığı'nın bulunduğu Sema Han'ın sahibi Sema Yegün'ün avukatı Çiçek Özkale, AA muhabirine, borç toplamının 50 bin lirayı bulduğunu, bugüne kadar ödeme yapılmadığı için icra takibi başlattıklarını söyledi.

Özkale, 'İl başkanlığındaki bilgisayar, yazıcı ve LCD televizyonu yediemin deposuna kaldırdık. Bunlar borcu karşılamıyor. Başkanlık binasındaki klimaları, başkanın makam masası ve koltuğunu da sekreterine yediemin olarak bıraktık. Alacaklarımızı tahsil etmeye çalışıyoruz' dedi.

- İL BAŞKANI DALAN-

DP İzmir İl Başkanı Fatih Dalan ise borçların 2008-2009'a, eski il başkanları Yıldırım Ulupınar ve Turhan Arınç dönemine ait olduğunu belirtti. İş yeri sahibiyle görüşerek borcu ödemek istediğini ancak avukatın faizle birlikte alacakları tahsil etmek için icra takibi başlatma yolunu seçtiğini anlatan Dalan, il başkanlığındaki eşyanın yerinde olduğunu, el konulmadığını kaydetti. (BEL-HLL-BAH-EA) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dp İzmir İl Başkanlığında Haciz İşlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement