Drink N Draw'da Bu Kez Konu, Steampunk'tı - Son Dakika
Teknoloji

Drink N Draw'da Bu Kez Konu, Steampunk'tı

Drink N Draw\'da Bu Kez Konu, Steampunk\'tı

Nova Worlds, ülkemizdeki Steam Punk kültürünün gelişmesini desteklemek istiyor.

25.01.2013 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Drink N Draw etkinliklerinin de vasıtasıyla Nova Worlds, ülkemizdeki Steam Punk kültürünün gelişmesini desteklemek istiyor. 19 Ocak 2013 Cumartesi günü 19.su düzenlenen Drink N Draw, Nova Worlds'un sponsorluğu ve Pelerinli.com'un katkılarıyla gerçekleşti. Etkinliğin bu seferki konusu "SteamPunk" oldu. Daha önce yapılan etkinliklerde J.R.R Tolkien'in Hobbit'i, Apocalyptic senaryolar gibi çok farklı konular ele alınmıştı. Ancak bu sefer fantastik dünyalara daha endüstriyel bir yaklaşım tercih edildi. Steam Punk konusunun oldukça geniş ve olağan dışı olması, içinde yaşadığımız dünyadan ayrı olan bambaşka çizimlerin yaratılmasına sebep oldu. Buhar ile çalışan zeplinler, uzun burunlu goblinler, balyozu sırtında cüceler ve güzel kızlar da bunlar arasındaydı.

Drink N Draw etkinliklerinin de vasıtasıyla Nova Worlds, ülkemizdeki Steam Punk kültürünün gelişmesini desteklemek istiyor. Bu konuda Nova Worlds'un çok yakında betası başlayacak olan City of Steam isimli MMORPG'sinin de önemli rolü var.

Bunun için de çizerleri sonuna kadar desteklemeye kararlı, hatta bu etkinlikte çizilenlerden bir kaç tanesini oyun içinde karakter yapacaklarını ve ya bu resimleri yayınlayacaklarını söylüyorlar, tabii çizen kalemin imzası ile birlikte. Bu etkinlik için 20'den fazla kalem bir araya geldi.

Etkinlikle ilgili fotoğraflar ve daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu arada, City of Steam'in kapalı beta süreci de başladı.

Oyunun resmi sitesi Nova Worlds tarafından yapılan açıklamaya göre, City of Steam betası 25 Ocak 2013 tarihinde saat 16: 00'da oyunseverler için açılıyor. CoS Avrupa'da ilk defa ve sadece Türkçe olarak ülkemizde oynanmaya başlayacak. Oyunun kapalı betasına yetişmek için hala zamanınız var. Bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Drink N Draw'da Bu Kez Konu, Steampunk'tı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement