DSP Konak Adayı Hakan Tartan'a Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

DSP Konak Adayı Hakan Tartan'a Sevgi Seli

DSP Konak Adayı Hakan Tartan\'a Sevgi Seli

Küçükyalı ve Göztepe’de seçim ofislerini açan DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Yerel yönetimler siyaset yapma yeri değildir.

05.03.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükyalı ve Göztepe'de seçim ofislerini açan DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Yerel yönetimler siyaset yapma yeri değildir. Şimdi birileri çıkmış, hem de çok çirkin bir siyaseti İzmir'de, Konak'ta hayata geçirmeye çalışıyor. Biz, hepinizin tanıdığı dostlarımızla yola çıktık. Dostluğumuzla, deneyimimizle bir dönem için daha adayız. Benim bir tek idealim var, bizi bugünlere getiren Atatürk'e ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Küçükyalı Köşk Durağı ve Sadıkbey'deki seçim bürolarını törenle açtı. Halkın yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen açılış törenlerinde Dr. Hakan Tartan'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, Atatürk ve Cumhuriyet'e sahip çıktılar, bağlılıklarını dile getirdiler. Düğün havasında geçen ve küçük çaplı bir mitinge dönen açılışlarda konuşan DSP Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir halkının siyaset istemediğini, hizmetlerin sürmesini istediğini söyledi. Tartan,"Zaman zaman farklı düştüğümüz noktalar olabilir, ama şimdi buluşma noktamız önemli. Buluşma noktamız Atatürk ve Cumhuriyet. Hepinizin tanıdığı dostlarımızla yola çıktık. Dostluğumuzla, deneyimimizle bir dönem için daha adayız. Benim bir tek idealim var, bizi bugünlere getiren Atatürk'e ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak. Bugün ne yazık ki bu iki değerimizi, Atatürk'ü ve Cumhuriyeti tartışmaya açan adaylar var. Ağzımızın tadı kaçmasın, huzurumuz bozulmasın. Hep birlikte yürümeye devam edelim" dedi.

Terbiye sınırlarının dışında bir saldırı ile karşı karşıya olduğunu dile getiren Tartan, "Bana fütursuzca saldırıyorlar, posterlerimi yırtıyorlar. Korku dağları sardı. Ama halkımız her şeyin farkında, halkımız kimin ne olduğunu biliyor" diye konuştu.

İzmir'de büyük bir oyun oynanmak istendiğini, ancak halkın sağduyusuyla bunun aşılacağını belirten DSP Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Yerel yönetimler siyaset yapma yeri değildir. Şimdi birileri çıkmış, hem de çok çirkin bir siyaseti İzmir'de, Konak'ta hayata geçirmeye çalışıyor. Bunu yapacaksan git Diyarbakır'da yap, nerede yapacaksan yap. Ama İzmirli siyaset değil, hizmet istiyor. Beş yıl boyunca var gücümüzle hizmet için çalıştık, yine hizmet için çalışacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Konak Adayı Hakan Tartan'a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement