Dünya Markası TOMY ile Adore Oyuncak'tan Yeni İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Dünya Markası TOMY ile Adore Oyuncak'tan Yeni İşbirliği

Dünya Markası TOMY ile Adore Oyuncak\'tan Yeni İşbirliği

Adore Oyuncak, Dünya Markası TOMY Oyuncaklarını Türkiye'ye Getiriyor Türkiye oyuncak sektörünün lider şirketlerinden Adore Oyuncak, portföyünde bulunan dünya devi markalara bir yenisini daha ekledi.

03.07.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOMY ve Lamaze markalarıyla 0-3 yaş arası bebek ve çocuklara sunduğu eğitici ve eğlendirici oyuncaklarla tanınan dev oyuncak şirketi TOMY, bundan böyle Adore Oyuncak aracılığıyla Türkiye pazarında yer bulacak. Dünya oyuncak pazarının en önde gelen isimlerinden TOMY'nin Türkiye distribütörü, ülkemizde oyuncak sektörünün köklü ve lider şirketi Adore Oyuncak oldu. Bundan böyle Japon oyuncak şirketi TOMY'nin birbirinden eğlenceli ve eğitici tüm markaları ve oyuncakları, Adore Oyuncak aracılığıyla Türkiye miniklerle buluşacak.

İlk olarak TOMY Bebek ve Okul Öncesi, Lamaze, Winnie the Pooh ve erkek çocukları için yepyeni bir oyuncak olan Battroborg ürünleri tüketicilerin beğenisine sunulacak. İlerleyen günlerde, takip eden diğer markalar ile ürün yelpazesi daha da genişleyecek. Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür, Adore Oyuncak ve TOMY işbirliği ile ilgili olarak, "Özellikle okul öncesi 0-3 yaş grubu oyuncak pazarında portföyümüze yüksek kaliteli bir marka daha eklemenin heyecanını duyuyoruz. Türk oyuncak pazarında, TOMY gibi bir marka için en iyi konumlandırmayı oluşturacağımıza ve uygulayacağımıza inanıyor, birlikte Türk tüketicilerine yüksek kalitede ürünler sunmayı planlıyoruz." dedi. TOMY Avrupa İş Geliştirme Direktörü Carl Raven ise düşüncelerini, "Daha önce küresel şirketlerle çalışarak sicilini kanıtlamış olan Adore Oyuncak ile yeni bir anlaşma içine girmekten dolayı çok mutluyuz. Umut verici Türk oyuncak pazarında TOMY markasını oluşturmak ve Adore takımı ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz" şeklinde dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Markası TOMY ile Adore Oyuncak'tan Yeni İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement