Dünya Sağlık Haftası - Son Dakika
Sağlık

Dünya Sağlık Haftası

Edirne Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Dünya Sağlık Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte yılın hekimlerine başarı belgeleri verildi.

09.04.2016 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Dünya Sağlık Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte yılın hekimlerine başarı belgeleri verildi.

Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, tıp alanında önemli gelişmelerin kaydedildiğini söyledi.

Ortalama insan ömrünün uzadığını aktaran Tanç, sağlık çalışanlarının hayati ve önemli olan görevlerini layıkıyla yaptığını ifade etti.

Tanç, sağlık çalışanlarını başarılar diledi.

Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu da Ankara'da meydana gelen patlama sonucu 14 Mart Tıp Bayramı'nda hekimlere başarı belgelerini vermek için planladıkları etkinliği iptal ettiklerini söyledi.

Tıbbın önemli bir sanat olduğunu vurgulayan Kişioğlu, "Tıbbın içinde insanlığa dair her şey vardır. Edirne'de sağlık alanında yapılan atılımlarla Balkanlara yönelik de hizmet veriyoruz. Bölgemizde ve ülkemizdeki sağlık çalışmaları gün geçtikçe önemli düzeyde gelişme gösteriyor. Bizde bu kapsamda sağlık çalışanları ve aileleriyle bir araya gelerek bu etkinliği düzenledik. Katılanlara teşekkür ediyor, sağlık çalışanlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Edirne Halk Sağlığı Müdürü Bahattin İlter ise sağlık çalışanlarının aileleriyle katıldığı etkinliğin birlik ve beraberliği vurguladığını kaydetti.

Vali Vekili Tanç, konuşmaların ardından Edirne'de yılın hekimi seçilen Özgür Aydoğan, Sevilay Yalçın Başaran ve Ruhan Deniz Topuz'a belgesini verdi.

Ayrıca, hekimler Kamil Sani Öngören, Rifat Kılıçaslan, Ebubekir Ardıç, Prof. Dr Nezih Dağdeviren, Serda Maltepe Kişioğlu, Makbule Elif Yılmaz, Onur Çakar, Hakan Çetin, İlker Yıldırım ve Özgür Aydoğan'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliğe, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Süleyman Pişkin, Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Emrah Erten, Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Gürhan Çelik, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Dünya Sağlık Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement