Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Basınla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Basınla Buluştu

Voleybolda sezonu CEV Şampiyonlar Ligi ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zirvede tamamlayan VakıfBank Kadın Takımı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

23.05.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybolda sezonu CEV Şampiyonlar Ligi ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zirvede tamamlayan VakıfBank Kadın Takımı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

VakıfBank Spor Sarayı'nda gerçekleştirilen medya günü organizasyonuna, VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, VakıfBank Kulübü Başkanı Osman Demren, takımın antrenörü Giovanni Guidetti ve Türk oyuncular katıldı.

Halil Aydoğan yaptığı açıklamada, VakıfBank'ın bu yıl kulüpler seviyesinde hem Avrupa hem de dünya şampiyonluğu kupasını Türkiye'ye getirdiğini hatırlatarak, "Takımımız, en önemli kupaları kaldırdı. Oyuncularımız, 23 Nisan'da tarihimizde 3. kez CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Hemen ardından da 2. kez dünya şampiyonluğuna ulaştık. Bu başarılar, uzun süreli bir emeğin ve sabrın sonucudur. Biz kulüp olarak sürdürülebilirliğe ve istikrara inanıyoruz." diye konuştu.

Elde edilen başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Aydoğan, "Başarılar bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Sosyal sorumluluk olarak başladığımız voleybolda, Avrupa ve dünyada bu büyük başarıların yakalanması, bizlere de ilham kaynağı oluyor. Bizler, 30 senelik serüvende kulübümüzün başarılarıyla gurur duyuyoruz ve ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

VakıfBank takımının büyük başarılara imza attığını vurgulayan Aydoğan, "VakıfBank, uluslararası arenada elde edilen sonuçlarla, ülkemizin en başarılı takımı olmuştur. Bizler için başarının sürekliliği ve sürdürülebilirliği çok önemli. Yeni salonumuzu da bu açıdan değerlendirmek gerekiyor. İnanıyorum ki yeni salonumuz, gelecek başarıların temelinde mühim bir yapı taşı olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Aydoğan ayrıca, THY Avrupa Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı da kutlayarak, "Eminim ki ülkemize bu tarz büyük başarılar gelmeye devam edecektir." dedi.

Demren: "Hep bu seviyede kalabilmek önemli"

VakıfBank Kulübü Başkanı Osman Demren, elde edilen başarıların yanı sıra hep bu seviyede olabilmenin önemine dikkati çekti.

Sahip oldukları takımdan gurur duyduklarını aktaran Demren, şunları söyledi:

"Böyle bir yerde çalışmak bizim için büyük mutluluk ve onur sebebi. Bu başarılı ekibi kutluyorum. Bu başarıyı sağlamamızda bize destek veren banka yönetimimize de bu ısrarlı ve istikrarlı desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Süreç içinde yıllardır hep bu seviyede kalabilmek önemli. Avrupa ve dünya şampiyonu olarak bu yılı bitirmek ayrı bir gurur sebebi."

Öte yandan, VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti ise Türkiye'ye geldiğinde 10 yıllık teknik adamlık kariyeri olduğunu dile getirerek, "Burada çok şey öğrendim. Burası benim ailem. Antrenör olmayı her şeyi burada öğrendim. VakıfBank'ı her zaman fazlasıyla seveceğim." şeklinde konuştu.

Aynı zamanda A Milli Kadın Takımı'nı da çalıştıran Guidetti, Avrupa Şampiyonası ile ilgili bir soruya "Çalışmaya 1 hafta önce başladık. Avrupa Şampiyonası'nda bir madalya kazanabileceğimizi düşünüyorum ama bunun için çok çalışmamız gerekiyor." yanıtını verdi.

Kulüp yöneticileri ve takım, şampiyonluk kupalarıyla fotoğraf çektirdikten sonra medya mensuplarıyla birlikte yemek yedi.

Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Basınla Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı
    10:23 Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü otomobille çarpışarak yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi
    10:22 Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Süleymanpaşa ilçesinde yapılan aramalarda 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu
    10:21 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Terme'de düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Karaaslan, seçim hazırlıklarına güçlü bir şekilde devam ettiklerini belirterek, Termelilere teşekkür etti ve birliktelik mesajı verdi. Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Karaaslan, yeni yatırımlarla Terme'nin daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedeflediklerini söyledi.

  • Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı
    10:21 Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşan şehir için çalışmalarını yeni dönemde de sürdüreceklerini belirterek, otopark kapasitesini yapacakları 50 bin araçlık yatırımla üst seviyeye taşıyacaklarını açıkladı.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı
    10:19 Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Özhan Arslan idaresindeki kargo taşıyan tır devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle Konya-Ankara kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı
    10:19 Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tefecilik ve nitelikli yağma suçlamasıyla 11 zanlı gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 36 tabanca fişeği, 91 boş senet ve bir kelepçe ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.


Advertisement