Dünyanın Kanalı Hola Unblocker ile Ayağınıza Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın Kanalı Hola Unblocker ile Ayağınıza Geliyor

Dünyanın Kanalı Hola Unblocker ile Ayağınıza Geliyor

Hulu, Netflix, Pandora, BBC iPlayer ve daha pek çok kanal ile online yabancı dizi ve film izlemek için Hola Unblocker ...

31.01.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hulu, Netflix, Pandora, BBC iPlayer ve daha pek çok kanal ile online yabancı dizi ve film izlemek için Hola Unblocker imdadınıza yetişiyor.

Halo Unblocker eklentisi, Chrome ve Firefox tarayıcılarına ve isterseniz Windows işletim sistemine entegre olarak Hului Netflix ve Pandora gibi dizi, film ve müzik servisleri yapan siteleri Türkiye'den oturduğunuz yerden izlemenizi sağlıyor.

Halo Unblocker eklentisini tarayıcınıza kurmanız durumunda ki Windows'unuza sistem kaynaklarınızı sömürmemesi için önermiyoruz, eklenti ön tanımlı olarak tarayıcınızın sağ üst köşesine yerleşiyor ve aktif oluyor. Dilediğiniz zaman eklentiyi kapatabiliyorsunuz.

Hola Unblocker Chrome eklentisi download etmek için tıklayın

Hola Unblocker Firefox eklentisi download etmek için tıklayın

Halo Unblocker nasıl çalışıyor?

Halo Unblocker eklentisi, sizin IP'nizi gizleyerek örneğin Hulu sitesine sizi aslında bir Hulu'nun izlenebildiği ülkelerden birinden geliyormuşçasına tanıtıyor. Hulu'dan gelen streaming yayınları ise daha önce bu yayınları izlemiş olan bilgisayarların cache belleklerinden alıp size gerçek zamanlı olarak gönderiyor. Bir çeşit P2P yapıyor ama siz bunu hızlı bir internete sahipseniz farketmiyorsunuz. Aksine arkanıza yaslanıp, daha Türkiye'de gösterime girmemiş dizilerin en son bölümlerini izleyebiliyorsunuz.

Yani Hulu örneğinde yine Türkiye'den gelmiş gibi görünüyorsunuz ama Hulu'daki içeriği, Hulu'nun kendi veritabanından seçip, başka kaynaklardan izliyorsunuz. Örneğin 25 Ocak 2013'te yayınlanan Tonight Show with Jay Leno ve o geceki konuğu olan Robert DeNiro'yu bize göre 26 Ocak tarihinde bilgisayarınızdan üstelik kaliteli olarak Hulu üstünden izleyebilirsiniz.

Hulu'dan daha yeni gösterime giren ve Kevin Bacon'ın bir seti katili takip ettiği The Following dizisinin ilk iki bölümünü de izleyebilirsiniz. The Following 1. Sezon 1. Bölümü ilk olarak geçen hafta, ikinci bölümü de bu hafta yayınlandı. Benzer şekilde hala büyük ilgi çeken CSI Las Vegas, NCIS, NCIS Los Angeles ve Criminal Minds dizilerini Halo Unblocker ile yayınlandıkları günün sonrasında internetten izleyebilirsiniz.

Hola eklentisiyle şu anda Türkiye'den (ve dünyanın herhangi bir yerinden) izlenebilen servisler şunlar:

- hulu.com

- netflix.com

- pandora.com

- bbc.co.uk/iplayer

- fox.com

- cbs.com

- itv.com/itvplayer

Hola Unblocker eklentisini dilediğiniz zaman tarayıcınızdan kaldırabilirsiniz.

pcextra.com.tr olarak uyarmadan geçmeyelim. Bu tür yayınları izlerken internet kotanızın bir hayli hızlı yorulacağını unutmayın.

Kaynak: PcExtraComTr

Son Dakika Teknoloji Dünyanın Kanalı Hola Unblocker ile Ayağınıza Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement