Dursun Çavuş Filmi Tut'ta Çekiliyor - Son Dakika
Yerel

Dursun Çavuş Filmi Tut'ta Çekiliyor

Dursun Çavuş Filmi Tut\'ta Çekiliyor

Adıyaman'da çekimlerine başlanılan Dursun Çavuş Filminin ikinci ayağı Adıyaman'ın Tut ilçesinde çekiliyor.

06.08.2013 18:05

Adıyaman'da çekimlerine başlanılan Dursun Çavuş Filminin ikinci ayağı Adıyaman'ın Tut ilçesinde çekiliyor.

Adıyaman merkezde çekiminin bir bölümü yapılan filmin bir bölümü Tut ilçesinde çekilmeye başlandı. Filmin çekileceği cadde ve sokaklarda teknik ekip çalışmasını yürütürken, ilçe halkı meraklı gözlerle çekimleri izledi. Tut ilçesinde 3 gün boyunca sürecek olan çekimlere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. İlçe halkından kişilerde filmde yer alıyor.

Adıyaman'ın en küçük ilçelerinden birisi olan Tut'ta halk filmin çekimlerinin bir bölümünün kendi ilçelerinde yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. İlçe halkı oyunculara yakın ilgi gösterdi.

Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat ise, filmin yapımcısı Ali Avcı'nın film çekiminin Tut ilçesinde yapılmasıyla ilgili teklifi duyduğunda çok heyecanlandığını dile getirerek, "Filme Belediye olarak, Tut Halkı olarak maddi manevi ne gerekiyorsa imkanlarımız nispetinde yapacağız. Teknik ekibe, oyunculara en iyi şekilde ev sahipliği yapmak amacındayız. Bu film bizim ilçemizin yurt içinde ve yut dışında tanınmasına önemli katkı sağlayacaktır. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursun Çavuş Filmi Tut'ta Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement