Düşevi Sanat Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Düşevi Sanat Merkezi Açıldı

Düşevi Sanat Merkezi Açıldı

Düşevi Oyuncuları tarafından hazırlanan Düşevi Sanat Merkezi ve Cafe törenle açıldı.

05.10.2013 19:09

Düşevi Oyuncuları tarafından hazırlanan Düşevi Sanat Merkezi ve Cafe törenle açıldı.

Düşevi Sanat Merkezi ve Düşevi Cafe'nin açılışına Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Avrupa Yakası ve Alemin Kralı dizilerinden tanınan oyuncu Ececan Gümeci, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Samsunlu sanatçılar katıldı. 150 metrekare bir mekanın ön tarafında kafe hizmeti verilecek, arka taraftaki ders salonlarında ise sanatsal faaliyetler yapılacak.

Sanat merkezinin kurdelesini Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar'ın kızı Yağmur Kaynar ile birlikte kesti. Açılışta davetlilere müzik eğitmeni Selen Uysal ve öğrencileri mini bir konser verdi.

Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar yaptığı açıklamada, "Sanatın birçok başlığında, uzman öğreticileri ile 'insan yetiştirmek' hedefi ile Düşevi Sanat Merkezi'ni kurduk. Umarım bu yapı Samsun'da yeni oluşumlara ve açılımlara vesile olur" dedi.

Samsun'da kent yaşamını olumlu bir şekilde değiştirmek, sanatın eğlenme ve aydınlanma için önemli bir alternatif olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Düşevi Oyuncuları'nın 16 yıllık tecrübelerini, gençlere ve çocuklara aktarılacak olmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düşevi Sanat Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement