DEPREMDE CAM ATÖLYESİNDEKİ 20 TON CAM PARÇALANDI - Son Dakika
Güncel

DEPREMDE CAM ATÖLYESİNDEKİ 20 TON CAM PARÇALANDI

Düzce'de meydana gelen depremin merkez üssü olan Gölyaka ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi'nde bulunan Hamza Karakaya'ya ait cam üretim atölyesinde de büyük zarar meydana geldi.

25.11.2022 16:47  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de meydana gelen depremin merkez üssü olan Gölyaka ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi'nde bulunan Hamza Karakaya'ya ait cam üretim atölyesinde de büyük zarar meydana geldi. Atölyede bulunan 20 ton ağırlığında ve çeşitli ebatlardaki cam parçalar, deprem sırasındaki sarsıntı sebebiyle devrilerek parçalandı. Atölyede üretilen camların büyük bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, 500 bin TL'nin üzerinde zarar oluştu.

Maddi zararın çok büyük olduğunu belirten atölye sahibi Hamza Karakaya, "Deprem anında evdeydik. Buraya gelince bir toz bulutu ile karşılaştık. Camların kırıldığını gördük. Buraya zaten giremedik camlar yüzünden. Şimdi temizlemeye başladık. Bir kısmını temizledik. Hasar çok büyük. Hasar tespit raporu tutuldu. 500 bin TL'nin üzerinde hasarımız var. Bunun yanında makinemiz de bozuldu. Onda ne kadar hasar çıkacağı belli değil. 10 yıldan beri bir emeğimiz var burada. Gereken hasar tespiti yapıldı. Gerisi devlete kaldı. Zamanla kazandık, zamanla bu camları yerine koyacağız. Yetkililer daha iyi bilirler. Zararımızı karşılamalarını talep ediyoruz" dedi.(DHA)

DEPREMDE CAM ATÖLYESİNDEKİ 20 TON CAM PARÇALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DEPREMDE CAM ATÖLYESİNDEKİ 20 TON CAM PARÇALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement