Düzce'de Okul Sporları - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Okul Sporları

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okulsporları Genç Erkekler Güreş müsabakaları devam ediyor.

12.02.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okulsporları Genç Erkekler Güreş müsabakaları devam ediyor.

Düzce 18 Temmuz Stadyumu Güreş Salonunda devam eden müsabakalarda, 15-16 yaş grekoromen ve serbest stil karşılaşmaları gerçekleştirildi.

Müsabakalar sonunda 39-42 kiloda Gümüşova Ortaokulundan Güven Keçeci birinci, 46 kiloda Gümüşova Ortaokulundan Ahmet Tozan birinci, 50 kiloda Anadolu EML'den Halil İbrahim Arı birinci, Gümüşova Ortaokulundan Hidayet Dal ikinci, Beyciler Ortaokulu Emre Sert üçüncü oldu.

54 kiloda Gümüşova Ortaokulundan Cihan Keskin birinci, Mert Kavacıoğlu ikinciliği kazandı.

58 kiloda Çakırlar Ortaokulundan Emre Beşel birinci, Gümüşova Ortaokulundan Serdar Kan ikinci ve Barış Göncü üçüncü oldu. 63 kiloda Düzce EML'den Sait Arı birinci, 69 kiloda Farabi Anadolu Lisesinden Yunus Emre Bütün birinci ve 76 kiloda Fatih EML'den Dursun Ali Akın birinci oldu.

Serbest stilde ise 39-42 kiloda Akçakoca Anadolu İHL'den Selaman Akgün birinci, 46 kiloda Akçakoca Atatürk Ortaokulundan Ramazan Çetin Baş birinci, 50 kiloda Akçakoca Anadolu İHL'den Mustafa Asal birinci, 54 kiloda Akçakoca Turizm Lisesinden Ziya Varol birinci ve 63 kiloda Akçakoca Turizm Lisesinden Yılmaz Sakalsız birinciliği elde etti.

Güreş müsabakaları hakkında konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mesut Yılmaz, Grekoromende yeni olduklarını belirterek, "Gelecek vadeden bir stilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımızın gayretinden dolayı çok memnunum. Özellikle ilçelerdeki gayret bizi oldukça sevindiriyor" şeklinde konuştu. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'de Okul Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement