DxIstanbul "Dream/Hayal Et" Teması ile Zorlu PSM'de! - Son Dakika
Güncel

DxIstanbul "Dream/Hayal Et" Teması ile Zorlu PSM'de!

Türkiye'nin en büyük konferanslarından biri olan TEDxIstanbul, yeni teması "Dream//Hayal Et" ile 1 Nisan' da TED Talks tutkunları ile bir araya geliyor.

02.03.2017 11:33  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugünümüz nasıl olursa olsun istediğimiz gelecek hayallerimizden yapılma diyen TEDxIstanbul bu sene 8. yılını kutluyor ve tüm konuklarını hayal kurmaya, hayallerinin peşinden koşmaya çağırıyor.

TEDxIstanbul' un "Dream/Hayal Et" teması etrafında paylaşamaya değer fikirlerini sunacak olan hayalciler ise oldukça iddialı. Gazeteci ve Televizyoncu Aslı Şafak, hocaların hocası Mimar Doğan Kuban, Şarkı Yazarı Harun Tekin, fotoğrafçı Mehmet Turgut, CNN Türk Anchor Nevşin Mengü ve mutfağın neşesi Refika Birgül, konuklara ilham verecek hayalciler arasında.

TEDxIstanbul'da şimdiye kadar Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Gazeteci Emin Çapa, Yeni Nesil Öğretmen Ahmet Naç, müzisyen Nil Karaibrahimgil, Akademisyen Selçuk Şirin, Kişisel Gelişim Gurusu Metin Hara, MSA Kurucusu Mehmet Aksel, Nöroşirürji Uzmanı Prof. Dr. Talat Kırış ve Kriminalist Sevil Atasoy gibi isimler konuşma yaptı ve bu konuşmaların videoları online olarak milyonluk izlenme rakamlarına ulaştı. 2 ayrı oturumda farklı alanlardan konuşmacıların çıkacağı etkinliğe katılan binlerce kişi ise bu atmosferi yerinde yaşayıp, milyonlarca izlenen konuşmaları canlı olarak izleme şansı yakalayacak. Ayrıca kahve aralarında katılımcılarla network kurma ve konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı da bulacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DxIstanbul 'Dream/Hayal Et' Teması ile Zorlu PSM'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement