Edirne'de Kaymakam ve Öğretmen Eşi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Kaymakam ve Öğretmen Eşi Gözaltına Alındı

Edirne\'de Kaymakam ve Öğretmen Eşi Gözaltına Alındı

EDİRNE'de askeri darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır ve Lalapaşa Kaymakamı Faysal Yılmaz görevlerinden uzaklaştırıldı.

12.08.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'de askeri darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır ve Lalapaşa Kaymakamı Faysal Yılmaz görevlerinden uzaklaştırıldı. Aynı soruşturmada açığa alınan Süloğlu Kaymakamı Numan Altay ile öğretmen eşi ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Askeri darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Süloğlu Kaymakamı Numan Altay ve Lalapaşa Kaymakamı Faysal Yılmaz görevlerinden uzaklaştırıldı. Dün gece Süloğlu Kaymakamı Numan Altay, bu sabah da öğretmen eşi Sibel Altay haklarında çıkarılan kararla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evlerinde yapılan aramaların ardından Altay çifti ifadeleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Kaymakam ve Öğretmen Eşi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement