Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

17.05.2017 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı, İl Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Belediye Başkanı Gürkan, gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çeşmeden akan suyun içilebilir nitelikte olduğunu ama şebeke hattının değiştirilmesiyle tam anlamıyla içilebilir hale gelebileceğini söyledi.

Toplantı, Edirne Belediyesinin kullandığı İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin ve DSİ 11. Bölge Müdürlüğü'nün yeni inşa ettiği İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin saha ziyareti ve tesislerin incelenmesi ile sona erdi.

TGD'nin ödülleri açıklandı

Trakya Gazeteciler Derneğinin (TGD) merhum gazeteci Hüseyin Solmaz anısına düzenlediği gazetecilik yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu, Erkan Ekşi "Çaldığı çekirdek için 8 yıl sonra hapis geldi" başlıklı haberiyle birinci, Jale Avyüzen "Meğer aşk destanıymış" haberiyle ikinci, Koray Ustabaşı ise "Buzdolabından kayık sonları oldu" başlıklı haberiyle üçüncü oldu.

Haber fotoğrafı dalında ise Ruhan Yalçın birinci, Sevcan Kalıpçinden ikinci oldu. Üçüncülüğe layık eser bulunamadığından ödül verilemedi.

Mizanpaj dalında ise Görünüm Gazetesi ödüle layık görüldü.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement