Edirne-Keşan?da İşyerine Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Edirne-Keşan?da İşyerine Silahlı Saldırı

Edirne-Keşan?da İşyerine Silahlı Saldırı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir işyerine pompalı tüfekle ateş eden 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

25.03.2016 04:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir işyerine pompalı tüfekle ateş eden 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Saldırı anı ise çevredeki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, saat 00.15 sıralarında, İspat Cami Mahallesi Hayribey Sokak üzerinde bulunan pide ve lahmacun salonunda meydana geldi. İçerisinde kimlikleri açıklanmayan 2 kişinin bulunduğu 22 FL 027 plakalı otomobil, Şehit Komando Er Levent Çembeli Sokak üzerinde durdu. Aracın ön yolcu koltuğundan inen bir kişi elindeki pompalı tüfekle Hayribey Sokak üzerinde kapalı olan pide ve lahmacun salonuna 2 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar işyerinin camlarına isabet ederken, 2 şüpheli aynı araçla olay yerinden kaçtı. Olayda, ölen ya da yaralanan olmadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otomobili takibe alan ekipler, aracı Keşan- Malkara Karayolu üzerinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi yakınlarında önünü keserek durdurdu. Araçta bulunan 2 şüpheli yakalanarak, gözaltına alınırken, yapılan aramada olayda kullanılan pompalı tüfek ele geçirildi. 2 şüpheli sorgulanmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayı gerçekleştiği sokak güvenlik çemberine alınarak, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Saldırıya uğrayan işyerinin çevresinde yapılan aramada 2 adet boş, 1 adet dolu fişek ile kar maskesi bulundu.

TATLICIYA YAPILAN SALDIRIYLA BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Olayın Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan ve Ankara Kızılay'da 36 kişinin yaşamını yitirdiği canlı bomba saldırısının planlayıcısı olarak aranan Vahit Ayçil'in Keşan'da oturan amcası Ali Ayçil'e ait işyerine dün düzenlenen saldırıyla bağlantılı olabileceği iddia edildi. Polis, ilçede olası başka bir saldırıya karşı önlemlerini arttırdı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı ise işyerinin karşısında bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Otomobille olay yerine gelen iki şüpheliden biri araçtan inerek işyerine doğru ateş etmeye başladı. Şüpheliler, tüfeğin tutukluk yapması üzerine araca binerek olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne-Keşan?da İşyerine Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement