Edirne'nin 655'inci Fetih Yılı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Edirne'nin 655'inci Fetih Yılı Kutlamaları

Edirne\'nin 655\'inci Fetih Yılı Kutlamaları

Edirne’nin 655. fetih yıldönümü kent genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

05.05.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin 655. fetih yıldönümü kent genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Edirne'nin 655'inci fetih yılı kutlamaları, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen kutlama programı ile başladı. Törene, Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Garnizon Komutanı Hidayet Arı, Edirne Belediye Başkan Vekili Erkan Makas, İl Jandarma Komutanı Kamuran Ersan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, STK'lar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kent genelinde 05-06 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek anma etkinliklerinin ilki, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen İl Protokolünün çelenk sunma programı oldu. Edirne Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Edirne Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumlarının ardından Edirne Belediyesi Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tankçı Kurmay Binbaşı Ekrem Tekinaslan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrası öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından kutlama programı sona erdi. Kutlamalar, Devecihan Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açılacak olan 'Tarihi Fotoğraflarla Edirne Sergisi' açılışı ile devam edecek. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'nin 655'inci Fetih Yılı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement