Efes Pilsen One Love Festival, 10. Yılında da Eğlence ve Müziğin Adresi Olacak! - Son Dakika
Güncel

Efes Pilsen One Love Festival, 10. Yılında da Eğlence ve Müziğin Adresi Olacak!

Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve bu yıl 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival'in tanıtım toplantısı santralistanbul'da düzenlendi.

31.05.2011 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2-3 Temmuz'da gerçekleştirilecek festival öncesi toplantıya katılanlar bir yandan keyifli oyunlarla eğlenirken, bir yandan da özel DJ performansı ile müziğe doydular.

Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve bu yıl kapılarını 2-3 Temmuz tarihlerinde santralistanbul'da açmaya hazırlanan Efes Pilsen One Love Festival, herkese eğlence, dans, müzik dolu saatler yaşatacak.

Pozitif organizasyonu ile bu sene 10. yaşını kutlayan festivalin tanıtım toplantısında, Efes Pilsen One Love Festival'in tam 10 yıldır "hayatı dolduran"; hayata değer katan bir festival olduğunu belirten Efes Türkiye İletişim Müdürü Emre Topsakaloğlu;"Müzikseverler dünyaca ünlü birçok sanatçı ve grupla Efes Pilsen One Love Festival sayesinde tanıştı. Efes Pilsen One Love Festival'in kalplerdeki yeri her zaman farklı oldu. Adeta yazın habercisi olan festivalimizi herkes dört gözle bekledi. Aradan geçen 10 yılda, festivale 72 grup ve 1459 sanatçı katıldı. 33 DJ/ yarı canlı performansın gerçekleştiği festivali bugüne kadar 130 bin kişi izledi. Bu yıl da festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanı sıra her zaman ilkleri gerçekleştiren bir bakış açısıyla sınırsız eğlence dolu iki gün bekliyor" dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER EFES PİLSEN ONE LOVE FESTİVAL SAHNESİNDE!

Bu yıl da saat 14.00'da kapılarını açacak festivalde, bu yıl alternatif müzik dünyasının öne çıkan grup ve müzisyenlerinden Manic Street Preachers, Suede, Happy Mondays, Editors, Cake ve Nneka sahne alacak.

Festivalde ayrıca yerli gruplardan Büyük Ev Ablukada, Sade, Neşeli Milis, Model, Yora, Farfara, Gözyaşı Çetesi, Eva, Sapan, Kırık Çizgi, Seni Görmem İmkansız, Kitschcraft, Social Inclusion Band, Kısmet Şov, Toz ve Toz, Ece Dorsay, Ricochet, 123 ve Onor Bumbum da performans sergileyecek.

FESTİVAL KATILIMCILARINI BÜYÜK SÜRPRİZLER BEKLİYOR!

Efes Pilsen One Love Festival, dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturmanın yanı sıra sürprizleriyle de festival coşkusunu zirveye çıkaracak.

Festival girişinde tüm katılımcıların bileklerine takılan bilekliklerde, Efes Pilsen One Love Festival alanında festival deneyimlerini anında sosyal medyaya taşıyacak temassız iletişim teknolojisine sahip özel çipli bileklikler yer alacak.

Böylece festival alanı içinde kurulan aktivasyon merkezlerinde sadece otuz saniyelik bir işlemle Facebook ve Twitter hesaplarını bileklikleri ile eşleştiren katılımcılar;

Özel fotoğraf istasyonlarında çektikleri fotoğraflarını,

Birbirinden eğlenceli deneyimlerini,

Sahnedeki grubun sevdikleri şarkılarını,

ve daha pek çok sürpriz aktiviteyi sadece bilekliklerini özel noktalara okutarak hem Facebook'ta hem de Twitter'da paylaşabilecekler.

Dünya'da ilk kez bu kadar büyük bir festivalde kullanılacak olan bu uygulama sayesinde, Efes Pilsen One Love Festival sırasında yüz binlerce fotoğraf ve tweet paylaşılacak.

Mabbas ve Murat Beşer'in "Oldies But Goldies" partisi ve DJ ikilisi Novak'ın 3D Disco Partisi'nde festivalciler keyifli dakikalar geçirecek. 3D Disco'da Partisi'nde katılımcılara 3 boyutlu bir klüp ortamı yaratılacak. Şimdiye kadar Glastonbury'den Ministry of Sound'a kadar birçok yerde performans gösteren Novak; farklı video art çalışmaları ve bu görüntülere eşlik eden müzikleriyle katılımcılara farklı bir festival deneyimi sunacak.

Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanı sıra çeşitli sürprizler, ödüller ve yarışmalarla dolu iki eğlenceli gün bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efes Pilsen One Love Festival, 10. Yılında da Eğlence ve Müziğin Adresi Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement