Ehem'in Öğrenme Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ehem'in Öğrenme Şenlikleri Devam Ediyor

Ehem\'in Öğrenme Şenlikleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM), ‘2013-2014 Dönemi Yılsonu Öğrenme Şenlikleri’ adı altında düzenlediği sergilerin 9.’sunu Akçay’da açtı.

01.06.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM), '2013-2014 Dönemi Yılsonu Öğrenme Şenlikleri' adı altında düzenlediği sergilerin 9.'sunu Akçay'da açtı.

Akçay'daki Metropol isimli çay bahçesinde düzenlenen sergi açılışına, Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, Edbel Şirketi Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Yakın, Balıkesir Maarif Müfettişleri Grup Başkanı Osman Sarıkaya, Üyeler Fazlı Ayık, Fahri Duran, Yusuf Ziya Kılıç, Merkez Müdür Yardımcısı Salih Saracoğlu, Zerrin Eğrioğlu, davetliler Gürbüz Günbay, Mualla Unaner, sergiye ev sahipliği yapan tesis sahibi Fatih Mete Ezginer, tesis müdürü Osman Halaç ile kalabalık bir davetli gurubu, kursiyerler ve basın mensupları katıldı. Bir birinden güzel eserlerin sergilendiği şenlikte ürün bazı ürünler 250 TL den alıcı buldu.

Serginin açılış konuşmasını yapan EHEM Müdürü İsmail Damar, "Bilgi, beceri ve yaşam kalitemizin yükselebilmesi, meslek edindirme üretim ve ekonomiye katkı sağlama, sosyal ve kültürel alanda insanımızın mutluluğuna katkıda bulunmak amacıyla 2000'e yakın farklı alanda verilen eğitim hizmetlerimizin yanı sıra, bu eğitim hizmetlerimizi tanıtmak, destek vermek, yaşatmak ve katılımcılığı özendirerek daha fazla sayıda insanımıza ulaşabilmek adına Öğrenme Şenlikleri adı altında düzenlediğimiz kursiyerlerimizin öğrenme ürünlerinin sergilendiği yılsonu sergimizin 9.'sunda sizlerle birlikteyiz. Merkezimizce ilçemizin her yerinde, her yaş grubundan insanımıza hizmet verebilmenin gayreti içerisinde kamu kurumlarımız, belediyemiz, muhtarlıklarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla yakın işbirliği içerisinde el ele vererek okuma- yazma dan, meslek edindirme kurslarına, müzikten sanata ve spora bu yıl ilçemizde 14 yerleşim açtığımız 415 kursta 4345 i erkek, 5510 u bayan olmak üzere 9855 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir. Akçay'ımızda bu dönem Çini İşleme, Takı Tasarım, Dekoratif Tablo Yapımı, Dekoratif Ahşap Süsleme, Kırkyama, Tutkallı Hamur Çiçek Yapma, Ev Aksesuarları Hazırlama, Cenaze Hizmetleri, Elif Ba ve Kur'an-ı Kerim Okuma kurslarımızın yanı sıra Nihat Tansoy ve Yunus Emre Okullarımızda öğrencilerimize yönelik olarak açılan 19 kursumuzda 452 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir. Görev alan öğretmenlerimize ve usta öğreticimiz Nurgül Keçici, Serpil Kozbay Delici, Gülay Ataç, Aynur Kovancı, Ayşe Topçu, Filiz Can, Nezihe Özüberk Atalar, Leyla Filiz, Sıdıka Yaşar a teşekkür ediyor ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca burada bulunanları 4 Haziran Çarşamba günü saat 16 da yapılacak olan merkez karma sergimizin açılışına davet ediyorum. Hizmetlerimizi insanımızla buluşturma noktasında bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Kaymakamımıza, Kamu Kurumlarımıza, belediyemize, derneklerimize, odalarımıza Akçay da özellikle sayın Mualla Unaner hanım efendiye, bizlerle işbirliği yapan tüm kurum ve kuruluşlara sesimizi duyuran basımızın değerli mensuplarına, kapılarını bizlere açan sergimize ev sahipliği yapan Metropol işletmesine, sergide emeği geçenlere teşekkür ediyor siz değerli katılımcılara saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, protokol mensupları, kursiyerlerine sertifikalarını takdim etti ve sergi gezildi. Müdür İsmail Damar, sergiye ücretsiz olarak ev sahipliği yapan Metropol Çay Bahçesi sahiplerine teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ehem'in Öğrenme Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement