Elaziz Belediyespor,ertuğrul Köktürk'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

Elaziz Belediyespor,ertuğrul Köktürk'le Anlaştı

Elaziz Belediyespor,ertuğrul Köktürk\'le Anlaştı

Elaziz Belediyespor, son olarak Kozan Belediyespor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

29.07.2018 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elaziz Belediyespor, son olarak Kozan Belediyespor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Kırmızı - Lacivertli ekip, bu kapsamda son olarak 3. Lig ekiplerinden Kozan Belediyespor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada; "Takımımız, son olarak Kozan Belediyespor'da forma giyen Ertuğrul Köktürk ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Geçen sezonun ilk yarısını Erokspor'da, ikinci yarısını ise Kozan Belediyespor'da geçiren Ertuğrul Köktürk, toplam 21 maçta 3 gol kaydetti. Yeni transferimize hoş geldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

2015 yılında Başakşehir ile profesyonelliğe adım atan 24 yaşındaki futbolcu Güngörenspor, Çatalcaspor, Çubukspor, Kırıkhanspor, Erokspor ve son olarak Kozan Belediyespor'da forma giydi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elaziz Belediyespor,ertuğrul Köktürk'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement