Elbistan'da Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da Kısa Kısa

Gezi Parkı odaklı gelişmeler.

17.06.2013 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan ilçesinde DİSK ve KESK başta olmak üzere bazı meslek örgütlerince Gezi Parkı odaklı olaylara destek vermek için iş bırakma eylemi gerçekleştirildi.

Eğitim-Sen Elbistan Temsilcisiğinde bir araya gelen Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu ( DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) üyeleri bir günlük  iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.

Eğitim-Sen Elbistan Temsilcisi Abidin Kul, eylemde yaptığı açıklamada, sendika genel merkezlerinin aldığı karara uyarak 1 günlüğüne iş bırakma eylemi yaptıklarını söyledi.

Elbistanlılar Derneği'nden teşekkür plaketi

Elbistanlılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Dağ, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Dernek Başkanı Dağ, ziyarette yaptığı konuşmada, Elbistan Belediyesinin dernek çalışmalarında desteğini esirgemediğini belirterek, Belediye Başkanı Durmuş Küçük'e teşekkür etti.

Dağ, hazırladıkları teşekkür plaketini başkan yardımcısı Ayhan Özcan'a verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan da derneğin nezaketinden ötürü teşekkür ederek, Elbistan Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek olduklarını ifade etti.

Elbistan'da futbol turnuvası

Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen,  "Kurumlar arası voleybol turnuvası" tamamlandı.

Bu yıl ikincisi düzenlenerek 20 takımın katıldığı turnuvada, Endüstri Meslek Lisesi birinci, Cezaevi B ikinci, Büyükyapalak Gazi Ortaokulu üçüncü oldu.

Cezaevi C takımı ise en centilmeni takım oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, turnuvanın çok güzel ve başarılı bir şekilde tamamlandığını kaydetti.

Maçlar centilmenlik içinde geçtiğini ifade eden Yılmaz, bu tür spor aktivitelerin devam edeceğini belirterek, yarışmaya katılan takımların oyuncularına teşekkür etti.

Turnuvada, dereceye giren takımlara kupaları verildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elbistan'da Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement