"Elim Sende" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

"Elim Sende" Etkinliği

"Elim Sende" etkinliğinde, gönüllü Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri ve "Best Buddies"leri klasik arabalar ile Sarıyer'e gitti.

23.10.2011 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kabataşlılar Derneği, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), Sarıyer Belediyesi ve "Best Buddies Türkiye" işbirliğiyle gerçekleştirilen "Elim Sende" etkinliğinde, gönüllü Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri ve "Best Buddies"leri klasik arabalar ile Sarıyer'e gitti.

Lisenin önünde gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Kabataşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Cücük, "Best Buddies"in Alternatif Yaşam Derneğinin bir projesi olduğunu belirterek, bu projede, zihinsel ve bedensel engellileri öğrencilerle buluşturulduklarını ve bir yıl boyunca yapılacak etkinliklerde "Best Buddies"in devam edeceğini kaydetti.

Etkinliğin amacının tek vücut halinde hareket etmek olduğunu ifade eden Cücük, Sarıyer Belediyesinin desteğiyle Kilyos'ta yemek verileceğini söyledi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de, bu projelere ellerinden geldiğince destek verdiklerini anlatarak, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin daha da artmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin "Best Buddies"leri açıklandı. Öğrenciler ve "budy"leri klasik araçlara binerek, Sarıyer'e gitti.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Elim Sende' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement